Prijava
   

Sačmara koktel

Promućkano pivo u limenci. Kad limenku probušite na jednom kraju (šrafcigerom,ključem ili bilo čime što vam je pri ruci),brzo je prinesete ustima i ono iz limenke izleti brzinom puščanog metka-otud i naziv ,,sačmara(shotgun) koktel.''

Dve-tri limenke kasnije,osećaćete se kao da lebdite.
Kao da ste zaista upucani i sada letite na nebo...

Komentari

Ето, јебем вам сунце, јел' било тешко само слушати језик? Две наше реченице и ето сленга, пршти само. Омиљено!

И сленг је, и дојаја си лепо и кратко објаснио, ето високог скора, ош да се кладиш :)

У чега? Ти одреди. :)

појма нисам им'о да се тако зове...а практикујем :) +

Јесте, Костја, практикујемо и ми, само смо га звали "шатгановање пива", а ово је наш назив за ту дисциплину, како рече раније Јанковић, проваљен у Метал хамер магазину.

Доцо, кладимо се у 200 евра што ми Јавио дође :)

Аха,контам. Ако ти победиш,онда Јаве да теби,ако ја победим,да мени. И није компликовано. С обзиром да имам искуство са цугополом и пољским покером,ни ово не би требало да буде превише компликовано за мене. :)

Апсолутно тако, он губи у сваком случају хахаха

Cool je defka, samo sad sam se setila jednog najopasnijeg cirkuskog trika. Treba da covek uhvati puscano zrno zubima, ispaljeno iz onih starih puski iz osamnaestog veka, posto se tesko raspada, moguce ga je uhvatiti na vreme. Podseca na ovaj fazon sa limenkom, ali malko opasnije. :) Gledala sam ljude kako to izvode i stvarno je van pameti. A kazu da je do sada desetak njih nastradalo (jos od kada je trik prvi put izveden) dok je to izvodilo.

Ја не бих смео то да изводим,пошто имам надоградњу на предњем зубу. :)

Ma, lepo je to sve, ali ipak bih ja tako samo sa pivom. :) Ti bi bas nastradao. Sigurno bi se kao duh zalio sto ti je na lesu otisla nadogradnja sa zuba. Samo za tebe bih unajmila dobrog zubara, cak bih i platila, da te bar ljudski sa'ranimo. :)))

Није лоша идеја. Е да,оћу ЗЛАТНУ надоградњу,да могу да хватам и метке из Калашњикова. :)

Ahahahaha!!! Moze, a ja cu jedan sa cirkonima, onako kicerajski lepo, al' to samo ak' umrem pre tebe, pa da ti platis. :)

Е'о, скор је одличан за дефку сленга, дођеш ми лову :)

Ја теби? Пре Јаве дође по 100 обојици. :)

Договорено, чек да Јавио прочита :)))

Одличан скор за сленг, рекох ја теби да си лепо дефинисао, дођеш ми лову ипак :)

Hahahhah, mnogo dobra fora jebo te kurac. Koliko sam samo novaca potrosio, na razne jelene, lavove, a sacmara koktel zaista nikad nisam probao.

ajd more tamo bjaažite obojica...:)dođem vam po 200 obojici...:))