Prijava
   

Samopouzdanje

Često ključ životnog uspeha na svim poljima (iako neki uspeh vezuju samo za materijalno), onaj delić koji ti nedostaje da postigneš i ono što nisi mogao/la, atom koji ti pomaže da progledaš i shvatiš kolike su mogućnosti ljudskog uma i koji u tebi probudi snagu za koju nisi ni znao/la da postoji. Samopouzdanje ti daje krila i nije bitno da li imaš 7 ili 107 godina, da li si muško, žensko, crn, beo, žut, da li su ti preci bili plemići ili ulični svirači i ko te je odgajio i u kojem okruženju si odrastao. I sve knjige napisane na temu "Kako promeniti život za sedam dana, Kako se obogatiti preko noći, Kako promeniti život iz korena..." svode se na jednu stvar - samopouzdanje. Kad njega imaš dovoljno ni nebo nije visoko, ni zvezde nisu daleko, ni more nije duboko a nedostižna ljubav stoji ti na dohvat ruke.

Izlaziš sa ispita na kojem si dobio 10-ku. Pun samopouzdanja osećaš da bi svaki put mogao da dobiješ 10 i da nijedan predmet nije teško savladati jer ti možeš sve.

Prošle nedelje su se za tebe raspitivala dva momka posle dužeg vremena, nošena tom mišlju izlaziš u grad srećna i lepša nego ikad.

Igraš basket sa drugarima. Dao si dve trojke za redom a ona sedi u publici sa drugaricama, znaš da sigurno pogađaš i treću.

...

Komentari

+ kakva si gejcina :D

dala ovde + poodavno...

nije lose ali ali moze se jos dublje opisati i reci o samopouzdanju..evo ti +