Prijava
   

Sankati se u poznim godinama

Pitanje je kako se sankati i prisetiti svoje mladosti(kada ste trosili dane i noci pustajuci se sankama niz neko brdo) a da znate da vam se niko nece smejati i reci da ste konj koji se sanka?
Prvo i osnovno morate ustati rano jer je tada izdrzljivost snega prema suncu jako dobra a i moze se naci omladina na ulici sa sankama.
Druga bitna stvar je da kad izadjete na ulicu ugledate neko komsijsko dete i privucete mu paznju pricajuci kako ste onu dobru komsiku Stojadinku kerembecili.
Posle toga pitate dete ''oce li sine' a onda pogledate ako nema odraslih u blizini 'More daj sine da vidim kako toj ide'.
Izvrsite brzi spust niz ulicu ustajete kao da se nista nije desilo bacate sanke negde u stranu i nastavite put ka komsiki Stojadinki.

Komentari

Сви треба да се санкају! Сви коњи! +

ko se zadnji sanka magarac je bio!

Ко први закржљали коњ говно мрви!

Odoh da se sankam. :)

pozuri zakasnices sad je vlaznost vazduha najpovoljnija :D

Postoji i jedna varijanta koja ne заhteva rano ustajanje i mimikriju, a to je: uzetii svoje dete za ruku, odvesti ga na sankanje i do mile volje se isankati, izgrudvati, izvaljati po snegu sa njim. Ja sam prošle godine kao mator konj ostvario svoj dečački san, poleteo sam sa sankama.

e jbg ja moram prvo jedno dete da napravim pa onda ne znam da li se isplati cekati :p