Prijava
   

Saobraćaj u Beogradu

Grupni seks u sred bela dana, sa nenormalno velikim brojem najrazličitijih učesnika. Zajedničko im je da oni nisu tu zbog međusobnog opštenja, nego zbog kretanja i stizanja negde. Ali, pošto se najčešće ne zna ko koga jebe, onda odjednom svi stanu i počnu međusobno da se krljaju. Rezultat opštenja je opšti haos.

U periodu od septembra do jula, u vremenskom intervalu od osam ujutru, do osam uveče izađite kolima do centra. Ako baš volite "hardcore", pokušajte da pređete preko nekog od mostova. Zagarantovani umor, ispijenost, totalna rastrojenost, bol u grlu. Kao da vas je do'vatio crnac.

Komentari

Ti kao da znaš kako je kada do'vati crnac!

Najviše uživam u povratku sa Ade (radnim danom): izlaz sa "makiške strane" ume da potraje od 19-20h kad se svi pridignu jer počinju "komarci".

"Црнац" је са својим могућностима и пропорцијама прешао у урбану легенду. Сви смо чули како је :) Како год, до'ватио, не до'ватио, мени је по изласку из кола црно пред очима...

@majav: Повратак са Аде, прелаз преко Газеле, пролаз Славије и сличног спада у епске подухвате :)

Bicikl je zakon!!!!

@majav ja tad krecem kuci sa treninga...smor! ali pobedilo je ubedljivo prelazenje mostova izmedju 7 i 9 ujutro kad svi idu na posao... xD