Prijava
   

Sarmu na stranu...

Slavska pošalica, u odgovarajućem trenutku servirana domaćinu kao signal da je vreme za čenjepe.

Izvol'te, izvol'te, samo sipajte, sad ću ja još da donesem...
- Sarmu na stranu, kumo...Kaće više ta prasetina, hehe?
- Ajde, ženo, stvarno, crkoše ljudi od gladi!
- Evo, evo, odma...:što i ja ne crknem uskoro pa da ne moram više da te služim, crkotino jedna muška!:

Slava. Pojava zbog koje nam žene nabavljaju vudu-lutke.

Komentari

Да, реално је тешко најести се од сарме. Сад се сетих ћалетовог колеге који сматра да ни пилетина није месо и да не може бити главно јело, већ салата или типа предјело.

Pametan mu je taj kolega. Piletina je prejeftina da bude glavno jelo.

Кило пилећег филеа доста скупље од кила гудетине, па ти сад види, тебра. Баја више има у виду енергетску вредност, вероватноћа зачепљавања крвних судова је његов критеријум.

To što postoji jeftinije "meso" od pilećeg ne utiče na moje i mišljenje ozbiljnih ljubitelja mesa. Piletina je jeftina hrana.

Ne možeš ući u ozbiljan restoran i tražiti piletinu u bilo kom obliku. Pa cijelo pile sa ražnja je fazon 4 eura, a ajd uzmi cijelu kravu ili jagnje pa vidi koliko će te izaći. Uz to, kokoška je presmiješna u odnosu na kravu npr xd

Brt, šta ti znaš o mesu, ti fazon ne jedeš svinju, što je grijeh zaista.

Svinja je sirotinjska spika kao kuhani krompir. A sto se piletine tiče, jedem je više nego ostali ali je neću nikada naručiti u restoranu nit ću je smatrati ozbiljnim mesom. Ali to bijelo meso, zdravo je.

Ajde mrš ovo je srpski sajt, nemoj ti nama govoriti šta da jedemo

Brate, sarma ti samo otvori apetit, realno. Od nje samo nastane rupa u želudcu koju treba miro-obložiti mesinom. Kiso kupus, jbt, de to siti...