Prijava
   

Sastanak Kućnog Saveta

Krajnje neprijatan skup, kome prisustvuju babe i dede koje su poznavale Metuzalema, pripadnici najnovije alfa beta gama banke, i nedužni stanari kome se pod prozor bacju kondomi (ogromnih veličina pa nabijaju komplekse), ulošoci, verovatno od Čubake ili neke slične kreature, pakle i pikavci cigara marke slim od popokatapetla i ostale gadosti koje nisu za ovaj auditorijum.

Takođe može biti nezgodno ako ovom savetu prisustvuje komunjara (za one koji neZNAJU komunjara je sinonim za komunalnog policajca), a vi kod svoje kuće gajite biljku koja ne služi za ukras već za postizanje duhovnog mira petkom uveče posle treće ture piva sa ortacima iz kraja.

u 6 i 30 po podnevu
Kuc Kuc
Lokalni narkos: ko je sad majku mu *ebem (otvara vrata)
Baba : dobardan gospodine Miliću, da li bi ste bili ljubazni da siđete u prizemlje.Dole se održava kuđni savet i došao je komunalni policaja da porazgovara sa nama o nekim novim zakonima.
Lokalni narkos: (diže ruke izad glave i pada na kolena) kevo mojne molim te bio mi strika iz Australije ima rak pa mora duva ovo granje nisam ja kevo ja to nisam pipno od kad je pokojni Goksi rokno Žicu zemunca mojne kevo da si derpe.......

Komentari