Prijava
   

Sastavi iz srpskog

Potpuno besmislena i nepotrebna stvar. Sizifove muke generacija i generacija dece i njihovih napaćenih roditelja. Višečasovno sedenje i piljenje u jednu tačku. Želja da se smisli rečenica dostojna samog Hazarskog rečnika, da svojom dubokoumnošću i inteligencijom izazovete divljenje profesora i učenika, koje i vi i vaš sastav interesujete kao sniženje cena bezolovnih akumulatora. Zadivljeni svojom tupošću za sastavljanje obične prosto-proširene rečenice odustajete od jalovog posla.

Ajde mozgu seti se neke rečenice ... Jesen je lepa i ja je volim... Ne. Nee. Ali barem ima subjekat i predikat. Ovo je nepravda, majka Ivanu stalno piše sastave. Milica ima brz internet..U jesen opada lišće i boli me kurac zbog toga. Upravo to. Žali izgubljenog vremena, izgrickanih noktiju, nisam ja za ovo, elokventan sam kao Nataša Kandić...Ali barem ću im jebem kevu na vukajliji.

Komentari

:)))
Ipak, ne bih se slozio. Sastavi iz srpskog su dobar trip, ako jebes kevu u njima koliko si dobar. Meni je to uvek bila dobra sansa da se iskenjam za medalju. Nastavnici srpskog obicno nisu pajvani, vec dobro nacitani ljudi. Doduse, nije ni da mi sto religiozno citamo Vukajliju nismo nacitani... :)

Ja sam voleo da pišem sastave iz sprskog, to mi je uvek popravljalo prosek :)

Lepo zbog vas....e da je u mom odeljenju bilo vise takvih..Popravljaju i meni prosek, posto ja nisam pisala kao i vecina dece.

I meni, MMarko, uvek sam bio vezara za gramatiku... jebes tehniku, ako ne umes da improvizujes :))) Sastavi iz srpskog su me izvlacili. Zato sam nekako neodlucan oko ove definicije, veoma je elokventna i simpaticna, ali licno ne mogu da se pronadjem u njoj.

ma minus opusteno :)
sredicemo mi to ako postanem moderator :)))

@che-vu: nastavnici srpskog su obicno nacitani pajvani

Defka...pa ostavlja vec pomenuti utisak...ostajem suzdrzana

jbg, ne mogu nikako da se slozim sa ovim....

Minus...Voleo da pišem sastave...

Ocene iz gramatike: 1312 ocene iz pismenih: 5555
Al necu ti lupiti minus jer znam da je nekim ljudima stvarno tesko da se iskenjaju xd

Slazem se, ja sam kenjao za medalju na tim sastavima. I bas me briga, pisao sam slobodno k'o na "Vuki", cak i psovao, i ponovo sam dobijao 5 k'o vrata na tim sastavima. +