Prijava
   

Sastavljaju nas k'o Batu Stojkovića i Miru Banjac

Postoji tendencija u mladalačkim društvima da većina insistira na emotivnoj kopulaciji dve osobe, među kojima ne postoji hemija ni u tragovima. Nekako prećutno se izglasa ko su najveći jadnik i najveća jadnica u ekipi, i većina insistira na krljanju/snošaju/braku/unucima dotičnih osoba, iako te osobe nemaju ni trunku zainteresovanosti jedno za drugo.

Tako su i dva barda domaćeg glumišta iz naslova u velikom broju filmova spajana u bračne parove, uglavnom disfunkcionalane, kojima je od želje za snošajem ostala samo post-koitalna cigareta. Bata bi sigurno radije taslačio Danicu Maksimović iz tog vremena nego malog novosadskog pampura, a Mira bi se sigurno upustila u kuglične igrarije sa Gagom Nikolićem, ali ko je njih šta pitao.

- Kako bilo na sedeljci kod Ane sinoć?
- Ništa, posle dve vodke me startovala mala Maja da me ubeđuje po stoti put da treba da krešem Radu Goblina, a ja joj blenem u sise, rupu na brusu sam joj očima napravio...
- Brate, najveća ironija je što ćeš ti na kraju, hteo-ne hteo, da završiš sa Goblinom, i to dugometražno.
- Pa kad nas cela okolina spaja ko Batu Stojkovića i Miru Banjac, na kraju ću da popustim i pred svima da ga surduknem Goblinu pod rep, samo da bih udovoljio govedima.

Komentari

Одлична, још у наслову ми је све било јасно. +++

Šta fali Radi Goblinu. U'vatiš za grbu i biješ samo lololo
+

под реп :Д +

Најбоља дефиниција коју сам до сад прочит'о од овог аутора. +++

daleko je ova od najbolje, druže. Mada, o ukusima ne vredi raspravljati!

Vrlo česta pojava.
Dobro opisano +

Odliiična ideja, bravo