Prijava
   

Šatorski pevač

Slavuj sa peskom u glasu. Pesak je zaradio litrama ispijenog alkohola pevajući razularenoj masi opijenih i ošamućenih svatova dok se čuvao da mu mladoženja ne prosvira čelenku pucajući iz tetejca po šatoru. Rinta danonoćno pevajući jedne te iste pesme jednoj te istoj stoci, ali onoj stoci koja ga poji ojerima, evrima i eurima. Svoj lebac mesi u ge duru. Bori se da ga ne slome godine pevanja u mokrim cipelama na ispraćajima februarske klase. Bori se da ne popušta više kalašturama u tigrastim bodijima koje ga saleću trudeći se da mu prenesu neku veneričnu bolest. On se bori, a godine prolaze - ZAM-a više nema, Renome ga neće, za Grand trebaju pare. Da ide samostalno sa svojim cedeom, boji se. Pući će sve ono para što je sačuvao! Trebao bi i da misli na budućnost pošto četvrtu deceniju uveliko gazi, a dece još nema. I dok tako dani prolaze, puno grlo reči melodično izgovorenih, ali duše stegnute kao najzategnutija struna, zorom se vraćajući kući u prazan krevet, gleda u nebo i misli: Dokle ovako!?

Na televiziji ide pesma:
:Zatvorite vrata od kafaneeeee, ne puštajte nikoga iz njeeee:

- E moj Rade, kad ću ja tako kao ti...:uze flašu i potegnu:

Komentari

Šljunak u glasu, pa to je žasu!

BOG ČUVA RADA!

+

najjzategnutija

Случајно?
++

Ne postaje se Milanče tek tako.

Na defku +, stil mi je kanda nesto poznat...

Super ti je ovo! Samo tako nastavi +++

Jebeš dečko seamplus

Nešto se ne sećam te februarske klase. Znam da ima četiri u godini. Prva je martovska, zatim junska, septembarska i decembarska. Ja sam bio junska, za tu klasu ide nadimak Junac. I onda kad dodješ početkom juna u kasarnu, otrovan od alkohola, iza sebe čuješ mukanje. Džombe poprckuju guštere, junce, a zapravo ne vide koliki su junci sa mukanjem, mi bar nismo izvodili onomatopeju nikakvih životinja.

Ko ga jebe, kad ne peva ni grajnd, ni krast, ni d-bit, ni death. Tu bi mu šljunak i pesak u glasu pomogao. I ne bi zaradio polnu bolest i pevao u mokrim cipelama ispod šatre ko poslednji seljo.

Ovo je neka mutljavina, moram da kažem da si mi nešto mutan tip, ne vjerujem da se ovo može tek tako napisati i da autor tako rano stekne popularnost i da mu se odabere definicija koja je po svemu sudeći, loše prošla...

Ovo je dovoljno za sad...

TATIC

Ko ga jebe, kad ne peva ni grajnd, ni krast, ni d-bit, ni death. Tu bi mu šljunak i pesak u glasu pomogao. I ne bi zaradio polnu bolest i pevao u mokrim cipelama ispod šatre ko poslednji seljo.

CITAT

Čuj to, ko ga jebe, pa nemaju svi isti muzički ukus.

Haha, koja pizdarija od definicije +