Prijava
   

Savo Milosevic

Bivši fudbaler Partizana i reprezentacije Jugoslavije i Srbije, koji važi za jednog od najinteligentnijih (nije ironija), među kolegama.

Malo je reći da čudi njegova izjava, kojom se protivi smeni Slaviše Jokanovića trenera FK Partizan, a koja se danas pojavila u domaćim medijima:

“Ako ode Jokanović, idem i ja, mada još nisam ni došao!”

Komentari

Nije ironoja?
Chester, England, pub.. dan pred utakmicu sa Ryhl-om
Savo: Ne mogu više da pijem ovu cocacolu, boli me glava od ovog kafetina
- Misliš kofeina
Savo: a?

@Harlekin
Najiskrenije ga smatram inteligentnim. Fudbal je već druga priča. Zvao sam ga direk, prvenstveno zbog prijema lopte, što reče čovek u jednoj od definicija k'o da prima vruću peglu. Ipak, kao igraču koji je bio najbolji strelac jednog od Prvenstava Evrope u fudbalu, skidam kapu.

Ne, naravno da ne mislim na fudbal. Fudbalski ga nisam mogao smisliti. Smatram da je 1998 Anto Drobnjak bio bolje rešenje, kao prvi strelac Lansa,tada šampiona Francuske. Činjenica jeste da je Savo davao golove, mada mislim da je sa 11m postigao "najudaljeniji" gol, tj iz penala. Jes, gol je gol, ali...jedan je Pipo. :)
Ali nije mi jasno na osnovu čega ga smatraš inteligentnim? Imao sam prilike slušati ga par puta, i nije me baš oduševio. Ako ćemo o inteligentnim fudbalerima, onda je Ivan Ergić no. 1 bez ikakve konkurencije. Potraži neke njegove tekstove na netu.

Pa medju fudbalerima je svakako jedan od inteligentnijih, mislim, i nije mu neka konkurencija :). A da, Ergic je legenda, ali ozbiljno.

Ivan Ergić piše za Politiku. To dovoljno govori.

ма какав саво, кежман озбиљно размишља да се замонаши.
истински мислилац и духовник међу фудбалерима.