Prijava
   

Sega

Prvi porok. Počeli ste sa nekoliko nevinih partija Street Fightera da bi celu noć zaglavili igrajuće Golden Axe. Zatim ste krenuli da je uzimate u sve većim dozama. Više niste išli u vrtić. Majka se pravi da ne primeti vašu ovisnost. Kasnije se krenuli na jače stvari. Pojavio se Sony. Fighting Force vas vraća u onu istu nirvanu kada ste prvi put probali Segu. Ali sve to traje privremeno i krenuli ste i na PC igre. Predozirali ste se par puta sa Diablo II i iako ste vašoj majci obećali ,dok ste bili u bolnici na rehabilitaciji, da će te prestati, niste mogli. WarCraft III vas je polako povukao ka WoWu. Danas, posle gotovo 15 godina samo ste senka. Neki to zovu nolajfer. Vi se tešite da ste gamer.

Eh, Sego, bolje da sam igrao fudbal s ostalim klincima.

Komentari

Metal Slug na soni kecu je bio stvarno vrh. Sada ga igram preko emulatora. A za Segu, najbolji su bili Super Mario i Battle City. To su bile igrice :) + omiljeno

Sve koje si spomenuo su do jaja. A ja sam pomenuo neke koje su meni bile omiljene :)

Nekima je prvi porok Sega, a nekim starijima poput mene Commodore 64. Onim još starijima je zasigurno Atari...

Fighting force je vr'. :) +

Kako se zove ona glupost koja se kopčala na TV, radila je također na one "kasetice", a u setu igara bili su motocross, atletika, tenkići oni, super mario, lov na patke,... Na to sam bio opasno navučen :)

@stoka_neodgojena

Mislim da se zvala "Rambo konzola". Tako su je barem u mom kraju bili krstili.

A šta ja da kažem ja sam se još na ZX Spectrum navuko?