Prijava
   

Sekač struje

Radno mesto na kojem zaposlenog čeka izuzetno neizvesna budućnost. Svaki dan donosi neko novo iskustvo. Faktor rizika - 27/30 u idealnim okolnostima.

Potrebna znanja, iskustva i sposobnosti:
1. Veoma razvijene organizacione sposobnosti;
2. Istančane komunkacione sposobnosti;
3. Spremnost za timski rad i timsku bežaniju;
4. Noge k'o u Usain Bolta;
5. Srce k'o u Stiven Sigala;
6. Elokventnost k'o u Teofila Pančića;
7. Snalažljivost k'o u Brusa Vilisa;
8. Ljubaznost k'o u Opre Vinfri;
9. Završen kurs samoodbrane u nekoj od privatnih škola za zaštitu od očajnih domaćina;
10. Vozačka dozvola B kategorije za blindirana vozila i terence;
11. I konačno- fleksibilnost.

Opis posla:
Rad na terenu. Susret sa ljudima različitog profila. Susret sa njihovim hladnim i vatrenim oružjem (bar u nagoveštaju, u budućnosti). Povremen susret sa njihovim kućnim ljubimcima (hint - četiri reči: veoma, ljut, pit bul). Timski susret sa njihovim rođacima, komšijama i kumovima (za taj deo vam je potrebna fleksibilnost jer firma ne nudi socijalno za povrede na radu).
Ako ste talični umesto svega toga možete da naiđete na visok stepen mita i korupcije od strane domišljatog gazde. Tada u izveštaju treba napisati prosto: "Nikoga nije bilo kod kuće" a iznos podeliti sa šefom.

Komentari

Може он да се слика само , кад ја вежем мог Мишка (кавкаси овчар 115кг) за бандеру:)

Haha, to su Pukovčani radili, lik se popne na banderu a ovi vežu kera da ne može da sidje, posle toga im isključili struju na trafo stanici a ovi udju u stanicu, uključe struju i zavare vrata kad su izašli. Od tad im nisu sekli struju, ali zato nikad nisu imali stabilan napon duže od dva minuta pa im crkava sve po kući (osim osigurača naravno)

+