Prijava
   

Seksualno uznemiravanje u GSP

Očajnički pokušaj seksualnih manijaka da ostvare bilo kakav kontakt sa osobama suprotnog (a ponekad i istog) pola. Dele se na one što, šatro slučajno i zbog truckanja u saobraćaju pipaju atribute drugih ljudi i one koji svoje ruke drže na rukodržačima ali se zato, takođe šatro slučajno, prislanjaju polnim organom uz dupeta svojih žrtava. Treća, najbezazlenija grupa, su oni koji samo nepristojno pilje u druge putnike ili im dahću na uvo. S' vremena na vreme mogu se susresti i masturbatori koji, najčešće kroz rupu u džepu, zadovoljavaju svoje nagone gledajući usput u neku zgodnu putnicu.

Za razliku od običnih manijaka koji najčešće napadaju 1 na 1 u mračnim ulicama ili po žbunovima, GSP manijaci koriste neljudsku gužvu u autobusima i trolama, računajući da to smanjuje šansu da budu uhvaćeni na delu. Aktivni su uglavnom u letnjem periodu kada žene nose kratke suknje, majice na bretele i sl.

Žrtve GSP manijaka uglavnom prećute napad, tešeći se da umišljaju i da je nemoguće da u gužvi u kojoj se ne zna gde je kome ruka a gde noga neko misli na seks. Ponekad ipak padne i javno napušavanje posle čega manijak, postiđen, beži čim se otvore vrata.

Devojka stoji u prepunom autobusu i gleda kroz prozor, dupetom okrenuta ka unutrašnjosti autobusa. Manijak koristi gužvu da se prilepi uz nju. Njoj je neprijatno ali ćuti, pravdajući situaciju gužvom. Na svakoj sledećoj stanici ulazi još više putnika a manijak to potiskivanje iz pravca vrata koristi da se sve više nabija uz žrtvu. U jednom trenutku ona okreće glavu i vidi da je poslednji deo autobusa prazan a da se ovaj ne odmiče od nje. Kreće drama!

Devojka : Mene si našao, majmune odvratni! G*vno luzersko, seljačino! Mene, poštenu devojku, studentkinju, bivšeg đaka generacije! Stoko jedna nebaždarena! Idi prilepi se uz majku što te je tako vaspitala, somino jedna!

Manijak stoji pognute glave i ne progovara. Eventualno pokušava da se pravda kako nije on kriv ali ne može da dođe do reči.
Autobus kao za baksuz upada u saobraćajnu gužvu a napušavanje traje i traje. Ostali putnici se kao po pravilu ne mešaju i gledaju kroz prozore ilu u mobilne, kako ko. Čim autobus staje manijak postiđen beži a žrtva se, uprkos pretrpljenoj neprijatnosti, oseća krajnje trijumfalno!

Komentari

Ja se sećam da sam u nekom mlađem razredu, 3-4 ložio na jednu Anu koja je po meni imala više nego lepo zadnjicu tada. I onda sam koristio svaku priliku da se naslonim na njenu pozadinu.Nikad me nije provalila. Jedno se čak okrenula i nasmešila. Ali bila je zaljubljena u nekog tabadžiju iz razreda.
+

Culle.haha
Da se nije taj dečko zvao Milovan?

Ma ništa, mislila sam da ćeš znati. To je ona pesmica od Kolibrija. Ma pusti lupam ja.

Ana voli MIlovana :D
Am sou stjupid :D

Ja sam jednom imao takvu situaciju , ali sasvim slucajno.Bila je tolika guzva da igla nije mogla da padne i zena se okrene i pocne da me napada kako sam manijak i nabijam se uz nju. Pa gde da stanem kada se svi guraju,uz mene se nabija njih 30 pa se ne bunim.

Hehe, ja uvek uradim neprimetno i ni žrtva nikad ne posumnja. Kao kad izlazim, da pokupim ženski miris (u slučaju da se desi da je opet u mojoj blizini a da ne primetim), samo prođem malo po njenoj ruci.
Inače, jedva se uzdržim neku 'golovratkinju' da ne zagrizem za vrat, ili, eventualno, ako neka ima lep rep, da je ne povučem malo. +++

Nex, jesi bio kod doktora? :D
Saalim se :)
+

Ja sam čuo da je to u Japanu veoma popularno.

Manijaci!!!
Jednog morona u starijim godinama sam izgazila i izbola (ništa drugo mi nije preostalo jer naseo na mene sa sve blentavom degeneričnom facom, kao "nisam ja, gužva je")!!!
Uredno sam ga izvređala, počastila sam i one kojima je moj bes bio zabavan ....

Ууу, још кад видим да се неки накачио на дете! Маму им, свуда их има!