Prijava
   

Selo gori a baba se ceslja

serija radjena po ideji Radosha Bajica,najpopularnije smece na RTS-u po kome su seljaci glupi ko letva a seljanke se bave crnom magijom na angro.Postoji i momenat Emira Kusturice sa supermocima legendarnog sina Dragana,sve u svemu jako loshe i bezobrazno etiketirano od strane dotichnog Radosha da su seljaci glupi neandertalci koji nemaju gram mozga,nacheo je tu temu u Sekuli i sad je nastavlja u "baba on fire"

Komentari

Pa mislim, i taj Rados je seljak. On, ako se ne varam, zivi u nekom selu kod Trstenika, sumnjam da mu je namera da prikaze srpskog seljaka u tako negativnom svetlu...mozda i gresim, neznam, samo kazem sta mislim, nisam glasao.

"najpopularnije smeće", "glupi KO letva", "glupi neandertalci", "nemaju gram mozga"...

Baš bih volela tebe da vidim kako sa ovakvim rečnikom (da ignorišem pravopis) kako režiraš nešto KVALITETNO.
Vukajlijaši - medijski kritičari i režiseri KVALITETNIH filmova. :p

gospa ivo98 ja nisam reziser,a i nisam neshto pametan da stvaram sebi xxx profila i glasam za samog sebe ;) chitao sam tvoje def.nisi ni ti bash kulturna...

Pa si me zato kulturno ishejtovao. Navedi mi tih 59 nekulturnih definicija, pa neću da te banujem. :P

Zerocool, brate, pa prihvati losu kritiku, ne mozes da ocekujes da ce svi uvek da te hvale....

Draga ivo98 nikad se nisam uvlachio nikome narochito ne modovima,banuj me ako mislish da tako treba.Jeste,ishao sam po tvojim definicijama i lupao - na sve.Ali te ne mrzim(hejtujem).

Ti si "išao redom po mojim definicijama i lupao minuse" ne zato što ti se ne sviđaju, nego zato što sam ti rekla da nisi kompetentan da procenjuješ kvalitet serija/filmova dok ga sam ne budeš izrežirao. E TO je hejtovanje. I generalno, tvoja definicija i nije definicija jer je zapravo subjektivno gledište i eksplicitno vređanje.
Ne, neću da te banijem, jer nemam problem sa sujetom, koji ti očigledno imaš.

iva98 volim i ja tebe :-) ............lepa ti slichica sa vilom

E brate, preterujes! Seljaci uopste nisu prikazani kao glupi, naprotiv! Posto sam ja iz tih krajeva, mogu ti reci da su seljci Moravci prikazani jako verno- kao vispreni, bucni, malcice opiceni, ali jako dobrodusni ljudi. A i dijalekt je skinut perfektno.

E,onda.... bas mi je drago sto je ovde kod mene Austro-ugarski mentalitet prevladao u opstoj kulturi.Pa ti skontaj odakle sam.

ti decko nemas blage veze sa zivotom!
to je tvoje misljenje i to cenim, ali brate, nemas pojam o cemu pricas. dodji malo u pomoravlje pa ces da uocis potvrdu moje konstatacije.

potpisao bih se kao CRASH OVERRIDE :)

Meni se baš čini da je prikazao seljaka (sebe) kao čoveka jednostavne inteligencije. Što se retko sreće i među genijima. Prosto, jer ovi nisu umišljeni da su više i od genija.