Prijava
   

seranovi

ova opera bi mogla da se takmici sa ,,Stizu dolari,, po scenariju.
Uvod je uvek isti imamo jednu kobejagi nesvakodnevnu porodicu : udovac sa tri muska deteta i razvedena zena sa dva zenska koji se vencaju i onda gle cuda deca im se smuvaju negde u 100. epizodi a pre toga nebadava oce kake nece kake, ili im se kaze da su rodjeni brat i sestra pa seku vene zbog te barijere.Naravno tu je i ujak koji ima hemoroide( interesantno).
Zaplet se desi u prvih 5 minuta epizode kada dodje neka tetka,baba ili tetka i baba ili neka cerka ima problem sa celulitom. Najnapetiji moment sukoba traje jedno 98 min kada dolazi do nesporazuma da li je neko stavio sapun na pogresno mesto ili da li je neko pojeo sniclu itd,itd...Peripetije nema odn. skretanje radnje u odredjenom pravcu je izostavljeno tako da se nastavlja kao da prethodnog nije bilo ili kao da se nije ni desilo pa sve epizode od 1. padaju u vodu.
Rasplet se odgonjava kada otkriju da je snicla zapravo u frizederu.
Naravno ova serija nije ni za decu jer je pored toga i perverzna: kupovine u seksi sopu ,erekcije komsija itd i itd
Zakljucak: Esmeralda je ipak bolja.(wtf).
Preporucija bih je za ljude koji ce prvi put ugledati televizor u boji...ah, takvih ipak nema...onda nikome.

Izgleda kao spanska serija ali ipak nije spanska serije no potice iz Spanije tako da je spanska serija...ili...ne to je ipak to.
Zanimljivo,vrlo zanimljivo...cak...

Komentari

bas vala......d i s i......

Odlično!Neka si im rekao...hiljadu pluseva!

Ja sam Baja i bas mi se svidja definicija, a moj brat upravo gleda 5. reprizu, a oce da me bije kad mu kazem da je 6 puta gledao tu epizodu. Najzesce je kad onaj debeli sa hemoroidima ubije neko kuciste, a oni misle da ubio inspektora....

ma razumem ja decu ...ali npr moje godiste ili stariji da kazu da im se svidja pljunucu ih u lice