Prijava
   

Sere ko grlica

Opštepoznato je da ptice imaju jako brz metabolizam koji ne vari mnogo, pa sve što pojedu brzo prođe i izađe iz njih. Drugim rečima, mnogo seru. Tako i pojedini ljudi imaju relativno brz mozak koji ne misli mnogo, pa sve što smisle brzo prođe i izađe iz njih. Drugim rečima, mnogo seru.

-Ej brate, jel znaš onaj dan ja i Kiza otišli na onu žurku kod onih klinki, znaš one, e te, pa smo se napili ko budale, a jedni dripci tu došli nešto kao šta oćeš brte, a ja mu kaem ajd beži bre u pi...

-Ajde ćuti više. Sereš ko grlica.

Komentari

To majstore, sad cu da otvorim jos sest profila i sa svakog cu da ti dam plus:)

Celte sereš ko grlica :)+

+

А ај објасни зашто се каже још и ''сере као фока''. :)

Sere ko foka se vise koristi kao poredjenje za kvalitet sranja, a ne kvantitet. Kao trudna foka, je recimo, ne sere cesto i malo kao grlica, nego malo, malo, pa odvali neku tesku glupost.

to je verovatno jos vece preterivanje i verovatno se odnosi na nekog ko se "proserava"

Postoji jedna ribica koja je nešto najljigavije što sam držao u ruci (a rukovao sam se sa političarima). Tog čikova u avgustu jede sve što u vodi i oko vode živi, pa je idealan mamac.
Medjutim kada se patka nalozi da pojede čikova, ovaj po svojoj prirodi za neverovatno brzo (par sekundi) izleti iz patkine bulje. Onda ga ona ponovo pojede i tako se hrani do dobrih 5 minuta dok čikov ne izadje svaren kroz bulju.

hahahahahaha :)))

Цепам се пола сата на ово о чикову. Требало је да дефинишеш. :Д

+++pa da, grlice su ptice serice