Prijava
   

Si još sa onom ribom?

U slučaju premoštavanja "Šta ima-Evo bleja" barijere u razgovoru između dve jedinke sa prostatom, prvo pitanje koje se postavlja, ukoliko se sagovornici nisu videli neko vreme. Ovo pitanje predstavlja zapovest u muškim neobaveznim razgovorima, te onaj koji ga postavlja, ne sme prekršiti kanon, iako mu je ostatak razgovora unapred poznat, kao voditelju SAT PLUS emisije, put na relaciji Beograd - Budva.

U najvećem broju slučajeva odgovor je: "Brate, nisam", uz "boli me baš kurac" izraz lica i intonaciju. Šanse da neko ko sebe smatra dostojnim predstavnikom osoba muškog pola, prizna da je dobio pedalu, jednaka je šansama da Paris Hilton napravi pidžama žurku u Prištini, a sledeća tema je sigurno zašto - kad - kako - ko je koga šutnuo?
Sledi proces ubeđivanja sagovornika, da devojka smuvana to veče u "Teatro baru" dok joj je i duša bila gorka od pelinkovca, zapravo mnogo smara, još uvek je zaljubljena u lika sa Dorćola, i nema neku sisu, a dupe joj je k'o da je tri godine postila na vodi i bonžiti, tako da je morao da je šutne, a i nije mu frka jer ima još gomilu kombinacija. Sagovornik dodaje "Taj fazon-tako je brate" dozu podrške, zna da ovaj laže k'o svedoci odbrane na Petom opštinskom sudu u Beogradu, ali bi i on isto postupio, te se između dvojice stvara nit međusobnog razumevanja. Uz "moram da palim" poklič strane koja se u konverzaciji više smorila, samoproklamovani Raspućin vraća cvidže na vr' nosa, tešeći se što ga sigurno nije ostavila jer mu je omalen k'o u Mikelanđelovog Davida, pošto on u nedelju i po dana dugoj vezi, nije dobio priliku ni da ga izvadi.

A: Ooo, šta ima?
V: Evo, bleja. A ti, si još sa onom ribom?
A: Ma jok, smara me, a i nije neka. Imam kombinaciju, 'naš sa onom...
V: Moram da palim, eno mi ga bus.
A: Od kad ti ideš u pravcu Vinče?
B: Ma samo da proverim, kako napreduje srpski program za razvijanje nuklearnog naoružanja, ajd vidimo se.

Komentari

Pa šta sad, jesi još s njom ili nisi? :)
Odlična, +++

za primer, razbija :)

Препознатљив стил, Бурзуме. Знао сам да си ти.

Па то Бурзум кад га напише , то не мож' да омане...

i ovo je, naravno, Burzum :))) +