Prijava
   

Sideri

Ljudi iza torenta. Održavaoci broda modernog piratstva. Skriveni heroji daunlouda. Oni koji ne stopiraju fajl posle 100% i zavale se u fotelju uz Betlfild ili krekovanu verziju Fotošopa, već ga vredno drže narednih nekoliko dana na aploudu, iako im je net slabiji od sadržaja alkohola u Meraku, i modem stariji i prašnjaviji od Merlinove brade.
Neki bi ih označili kao lude i stavili ih u karantin sa muzičkim plejerom na kojem je samo pesma Zombi od Krenberisa, i angažovali stručnjake da im govore kako će sve biti u redu. Ali, sidera je toliko malo da se mogu prebrojati na prste jedne ruke černobiljskog novorođenčeta. Imaju svoja verovanja i način razmišljanja koji se kosi sa razmišljanjem ličera. I nisu nimalo naivni, kol'ko bi se moglo pomisliti.
Ima ih raznih. Od dalekih predela istočne Rusije, gde je internet konekcija luksuz, a jedine torentovane pesme odišu votkom i ruskim naglaskom, preko jugo-zapadne Evrope, čiji adolescenti teraju i po nekoliko sati torentovanja dnevno, sa konekcijom koja ima više nula od složenog binarnog broja, pa do obala SAD, i vanzemaljskih mašina koje se kriju u četiri zida dvospratnice, sa houmpejdžom podešenim na 4chan.org, i skladištem od 80% pornjave, i 20% torenta te iste pornjave. I svi se čuju preko Skajpa.

-Roflsaurus nubaro, gasi to, viš da ti guta net k'o Neo tablete!
-Čekaj, da se skine ovo, da stavim na aploud...
-Jel me drkaš? Čekaj da proverim, ne, ne drkaš mi...Jel me drkaš?! Šta si naivan, koji kurac?
-A, ne, ne. Mora nešto da se vrati. E, evo ga. A sad, siding...Hm, 7 godina 4 meseca i 16 dana...Pa, imam vremena...
-Odo da skuvam kafu.

Komentari

Браво момчино! Ја мислио Апофис написао.

Сјајно, свака част! +++

ahhahah odlicna!
++

Ма то је нека секта гарант.

Kod Krenberisa si me kupio :D Pljus ko vrata,zvezda ko na nebu.

Одлично + , само мало си претјерао што се тиче броја сидера. Не буди говедо ако ништа, поштено је да сијеш онолико сати/дана колико си и скидао.

Ja sidujem samo kad ostavim da se skida, odem, pa ne budem tu da stavim stop u pravom trenutku :D

Ja sam ovo tebra. Cimam se da sidujem stare filmove, one što mislim da niko skoro ne skida. I prebacam jednom bratu što on odma , čim se skine briše to iz torenta. O čemu se radi, bateeee? Zdravo, ja sam Noeto Tomket zvani Zeka i ja sam sider.

Io soy seeder, ratio 2.05. +

hahaha, baš betlfild sidujem ovih dana :)

Ja sidujem uvek, sve što skinem aploudujem bar 3 puta nazad :) ništa ne košta

Čo jopet u odabranima. Gud džab!