Prijava
   

Siledžija

On ima za cilj da vas ubije od batina iz razloga što mu se može jer je jači od vas. Srećom ovakvi agresivci retko kada imaju bogat rečnik pa je uz malo mašte lako izbeći batine. Siledžija ipak mora nesto reći pre nego što počne da vas mlati a zbog već pomenutog siromašnog rečnika to je ili "Brate, imaš li neki problem?" ili "Šta je bilo brate, šta me gledas?" Treća mogućnost ne postoji.Izlaz iz ove neprilike izgleda ovako:

1. scenario:
"Brate, imaš li neki problem?"
"Imam, devojka me je ostavila, pet godina smo bili zajedno i sad ne znam šta da radim sa sobom. Pored toga dobio sam i otkaz i ne znam kako ću da platim kiriju, izgleda mi da ću završiti na ulici..."
(Ovde će siledžija izraziti saosećanje sa vama i ispričati vam svoje životne probleme. Nije nemoguće da završite u kafani jadajući se jedan drugom do zore)

2.scenario:
"Šta je bilo brate, šta me gledaš?"
"Izvini, nisam hteo da budem nepristojan ali ja sam student medicine i primetio sam da imaš tamne podočnjake (uvek imaju tamne podočnjake jer svako jutro dočekaju na splavovima). Tamni podočnjaci su čest simptom obolenja bubrega i mislim da bi trebao što pre da posetiš lekara, brinem se za tebe... možda još nije kasno..."
(Siledžija će vam izraziti zahvalnost i otrčati u najbližu ambulantu a vi možete mirno da nastavite svojim putem)

Komentari

e jesi lud + ja sam izbegao nekoliko puta tako sto sam ih odveo na pivo i pio brzhe od njij

Scenario 2.a
!!Ja imam podocnjake, sad"chesh ti da vidish ko ima podocnjake a i bubrege cu da ti sredim..dok nije kasno :) +

Ma ja ne slušam tu priču koju servirate...bijem odmah, ko da sluša priče o zdravlju i teškom životu! :-))) +!

:)
Ja se secam one stare dobre:
-Mali, dobre su ti patike za skidanje!
-Ne, dobre su za bezanje!