Prijava
   

Simke

Tipičan predstavnik acab generacije otelotvoren u vidu mršavog, visokog tipa, sa kačketom/šeširom sa slikom kanabisa, trenerkom i najk pederušom/torbicom. Simke obično ide u srednju mašinsku i po hijerahiji je na najvećem stupnju u isto toj školi. Kod sebe uvek ima rizle, ličnu kartu i paklicu marloboro tač cigareta, eventualno i kesu sa "gudrom" sumnjivog kvaliteta što je dovoljno za jedan prosečan dan u životu svakog Simketa. Njega možete lako prepoznati, često vreme provodi u kladionici i u takozvanom hudu, kako on voli da naziva prostor ispred svog solitera, a katkad ispred srednjih i osnovnih škola. Simketov muzički ukus često varira od narodnjaka, psihodeličnog trensa, repa/trepa. Sve u zavisnosti od toga šta trenutni trend nalaže.
Sam po sebi, simke tip lika obično obuhvata široku lepezu likova, simke može biti gaser, huligan tip navijača, lokalni lerdi, dizelaš...
Omiljeni filmovi su mu južni vetar, šišanje, rane i paklene ulice i često idole traži u likovima iz pomenutih filmova, koje veoma često citira. Omiljeni tip devojaka su mu mimi mercedes tip devojaka, takozvane "ribe iz kraja". Simketov krug prijatelja odnosno "ortaka" je relatovno ograničen jer često "bleji" sa sebi sličnima, bude tu i par "pulena" - likova koji su nedovoljno spremni da preuzmu tu titulu, ali "bleje" tu sa razlogom da se obrazuju u tom smeru, jer misle da zaslužuju da postanu još jedan Simke.

Komentari

Šta koi kurac ovi minusi bre alo bre, ovoe klasika bre, čovek objasnijo bre!

Simke zaslužuje jednu ovakvu!

Благодарим момци.

Momci?
Nemoj sada da skidam zvezdu.
;))))