Prijava
   

Simo Bokser

Profesor stručnih elektrotehničkih predmeta u JU Tehničkoj školi u Brčkom. Poznat je po više stvari, najviše po broju učenika koje je istuk'o. Prije je vozio biciklo, a sada vozi bembaru 316ie30 (čak ni Simo ne zna koje godište je to auto, toliko je staro). Izgleda k'o da ne izlazi iz teretane, ima sijedu i proćelavu glavu, '57 je godište, ramena su mu razvaljena ( u učionicu ne može da uđe ravno, nego mora da se nakrivi), ima neki prodoran pogled koji učenika šalje na mjesto istog trenutka. Uzrečice su mu: "Bez priče!", "Al' si se raspojaso, izlazi na tablu!", "Aaah, opet ti, Boga mu!", "Tiše, tiše!". Sada više ne tuče učenike i vidi se da je izgubio sjaj u očima. Redovno pozajmljuje pare učenicima, nikad ne tražeći da mu ih taj učenik vrati. Jedan je od boljih i učenijih profesora, ali će uvjek biti zapamćen po silnim tučama.

Jednom prilikom je istuk'o učenika koji mu je pravio probleme, da bi taj učenik sutra u školu doveo oca, koga je Simo takođe istuk'o.

Kada su bili ajforci u Brčkom, jedan njihov član mu se ispriječio sa džipom, i nije mu dao da prođe sa biciklom kroz ulicu, bez ikakvog razloga. Tada je Simo dobio prepoznatljivu boju očiju (koja bi svakog učenika natjerala na bijeg kroz prozor učionice, nebitno na kom se spratu nalazi), i udario ajforca bokserom u šljem koji mu je bio na glavi da bi ovaj pao u nesvijest.

Po završetku rata, bio je jedan red do zida koji mu je svaki čas pravio probleme, to su bile otprilike zadnje 3-4 klupe. Simo je podig'o svoju katedru i bacio na te učenike i počeo da ih klepa redom, sve!

Jednom je takođe ponio i pušku u školu (koja je isprepadala sve učenike, a bogami i profesore), da bi se kasnije ispostavilo da mu je bilo mrsko da vozi biciklo od Bukvika do Brčkog (petnaestak kilometara) 4 puta u jednom danu, pa je planirao da je razduži posle škole.

Komentari

Чак Норис њега кад би вид'о усро би се ко грлица. Мени предаје 2 предмета и један ми је од омиљених професора

Ahahhahahahah svaka ti dala

Једном приликом је истук'о ученика који му је правио проблеме, да би тај ученик сутра у школу довео оца, кога је Симо такође истук'о.

Xaxaxaxaxaxa! + iz Tehničke

Вјеровали ви или не, све је истина. :D

sve istina ziva :) +

Ev' još jedna potvrda istine, predavao je i meni :)