Prijava
   

Sinan Sakić

Delija momak iako je već odavno zagazio u šestu deceniju života. Otkada se rodio sreće nije imao jer se zaljubi iznenada u devojku lepu do bola. Zvao ju je da izađe na pet minuta al' izdade ga ona i ne dođe. Slomljenog srca i skrhane duše lutao je gradom od kafane do kafane i sanjao ženu duge kose. Jedne noći dok su konobari zbog njega preventivno sklanjali čaše sa stola i dok je vikao svirajte mi napraviću lom čuo je dobro poznati glas kako mu kaže okreni se. Nije bio trezan, pa je mislio da sanja kako ona pred njim stoji. Rekla mu je da ga voli i da želi da ga spasi od samoće.

Neko vreme su živeli srećno ali je znao da to neće potrajati jer suviše je lepa da bi njegova bila i da ne može doveka da mu bude verna kao senka. Priznala je da ga je prevarila što joj on oprosti i reče da svi grešimo. Otišla je jedne noći i ostavila mu samo pismo sa rečima oprosti mi nesuđena srećo ali sreli smo se mnogo kasno. Postao je skitnica jer je znao da ga kući niko ne čeka. Ponovo sedi po bircuzima i eksira vinjak uz kiselu. Sinoć srete prijatelja kome reče da ga sudbina na put šalje jer je sve što je voleo postalo pepeo i dim.

Posle toliko vremena on i dalje luta po Srbiji tražeći svoju dragu kako bi joj pokloni zlatnu burmu jer zbog nje bi opet do dna.

Komentari

Inspirisan Savom? :)

Evo ti zvezda, sjajno. Ništa manje ne smem da dam...

Naravno. Razmišljao sam da izbacim još neku ovakvu ali da vidim prvo kako će ova da prođe. Nadam se da će Truć da organizuje neki izbor za 100 najboljih pesama Južnog vetra, pa da odabere i ovo. :)

Ima ona pesma od njega:

Ne spuštaj na prozore roletne
Osmehni se svakom ko te sretne
Ne daj suzama da teku ko sa česme
Život da stane ne sme

Msm da je nisi stavio :)

Nisam. Preslušao sam svaku pesmu koju sam linkovao tako da sam na pola defke bio emotivno uništen, pa nisam bio nešto preterano produktivan. Ako se ne budem logovao više na Vuku znajte da sam se rokno. :)

Ne dopada mi se ovo, sori. Ideš linijom manjeg otpora, rutinski, bez autentike, kao palačinke sa nutelom. Ono - volim da ih jedem, ali, brate, ako ima neka torta zna se šta ću odabrati:)

Ni ja ne volim ovaj tip tekstova, davno provaljena fora s tim spajanjem naslova jbg

A realno sam izgubio nit u drugom pasusu. To nisam ja, to je Sinan Sakić emotivno pražnjenje. :)

Videću da je malo editujem.

Дозвол'те да се наметнем С' пар предлога.

Slomljenog srca i skrhane duše lutao je gradom od kafane do kafane i sanjao ženu kose duge.

Jedne noći dok su konobari zbog njega preventivno sklanjali čaše sa stola i dok je vikao "Svirajte mi napraviću lom!" čuo je dobro poznati glas kako mu kaže:"Okreni se**.

Dozvoljeno i usvojeno. :)

Gle nema ''Pijem na eks''!
Fino
+

Hvala, hvala...

Gle nema ''Pijem na eks''!

Nije imalo mesta za svaki Sinanov hit.
Goreću u paklu. :(

Svakako već viđeno par puta...
Ali + za trud, jbg trebalo je i ukomponovati sve ovo

Ne znam, brate, znam da je Čegi pisao za Sava ali nisam video nijednu za Sinana. Hvala za plus. Muda su mi se otegla dok nisam složio ovo. :)