Sinoćna "Havarija"

Васп 2010-08-29 15:46:16 +0000

Појава која се јавља јутро после неке журке, и то најчешће је има по фејсбуку, ређе на блејама. Уколико се ради о фејсу или спејсу прво следи нека извала алфа рибе која је предводила целу групу на Колос, Тајм аут, Буда бар, Блејвоч... А потом од сваке друге иде исти статус:"Jao macxke moe, bila hawarija jucxe <3 :****" У већини случајева је и неизбежан албум са сликама "синоћне хаварије". Уколико се о "синоћној хаварији" прича не некој блеји, припремите се на бар 45 минута приче. Синоћну хаварију најчешће препричавају "фине" рибице којима је животна жеља да буду виђене у неком клубу јер мисле да ће им тамо прићи принц на белом коњу.

12.00 дошло је време да искочиш на свој профил да видиш шта има ново, кад оно...

Статус 1: Brateeee koa hawarija sinotj, bilo extra, hotju opet!

Статус 2: Marina glupacxo sxisxhte ti tange! xaxaxaxa kako si lutzkasta @Marina. Sinotj bila hawarija, hotju opet

2200 излазиш са компанијом напоље, стандардно окасниш. Очекујеш неке до јаја теме за разговор, кад оно...

Риба1: Јао брате како нам било фул на пена партију
Риба2, Риба3: Ахааааа
Риба2: Јао како је до јаја ја хоћу опет!!
Риба1: Е Рибо3 ајде окачи оне слике на фејссс!!
Риба3: Хаха хоћу хоћу. Имам слику кад се Риба2 испеглирала по рукаву
Сви остали:Фууууууј, ааааа, козе једне... Једите говна, не гадите нам живот
Риба2: Јао кучко једна... Ја се бар нисам јурила Мику по целом клубу, и на крају нисам се смувала са три чобана која никад више нећу видети...

Следи свађа...

1
35 : 10
  1. Препричавано превише, превише пута.

Omiljeno za [3]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.