Prijava
   

Sirovine

Ono zbog čega je kroz istoriju Srbija bila uvek na udaru najmoćnijih sila. Počev od Turaka, preko Austrougarske i Nemčke, pa sve do Amerike i zemalja članica NATO pakta, srpske sirovine su već vekovima najtraženije na planeti.
"Koje to Srbija ima sirovine? Šta bulazni ovaj?", pitaš se ti koji/a čitaš ovu definiciju. Kako koje? Pa srpske sirovine su svuda okolo. U vrtićima ( ovaj oblik predstavlja buduće sirovine ), u školama, na fakultetima, u zdravstvenim ustanovama i ustanovama kulture, na ulicama, u gradskom prevozu...

Šta? Treba vam primer?
U ovom slučaju zaista nije neophodan.

Komentari

Lol, brate, Srbija je bila na udaru velikih sila zato što se nalazi na raskršću puteva. Da smo svi bili k'o patrijarh Pavle, opet bi nas gazili jer im je neophodno ovo naše parče zemlje ;)

Jel ove slike treba da nasmeju?Mene su nasmejale. +

Kao prvo,Šešelj može da te uči šta god izabereš,posebno tebe koji si se našao da pričaš kako je čo'ek sirovina,msm se el znaš ti šta pričaš?Kao drugo sirovina ima sve više i više,ali nikada se u Srbiji nije ratovalo zbog istih.Kao treće da nije pojedinih sirovina bilo,ni ti ni ja se nebi zvali srpskim imenima,već bi ti bio mehmed a ja bi bio mustafa,tako da pokrij se ušima i ne piši više gluposti.
Sve u svemu jedan veliki -

Blago meni neukome, jer imam Šešelja da me poduči svakoj temi koju izaberem. Evo, od sramote sam se pokrio, ne samo ušima, nego sam čak i čalmu razmotao.