Prijava
   

Sisa

Vanzemaljski poluparazitski oblik života, sjedinjen sa Ženom, sa ciljem da pokori mušku populaciju planete Zemlje.

Poreklo - nepoznato.
Vreme dolaska - Kasni paleolit (pre 50.000 god)
Lokacija dolaska - Manhattan, (naravno)

Poznato je da jedan primerak može biti dovoljan za ispunjenje cilja, dok su u paru nepobedive!

Modeli:

tit MINI - jedan od prvih i najmanje razvijenih modela, sluzi uglavnom za izvidjanje i raport Komandnom centru. Retko je sakriven na plažama, jer ga muškarci nikada ne primećuju. AKA: špijun, daska.

tit KRUŠKICA - Špicastog izgleda i oštrog pogleda, smatra se da je pomenuti model više obdaren inteligencijom i procesorima za analizu, nego glavnim atributima zavodjenja i kontrolisanja muške populacije. Poznatiji kao DVOJKA ili LIMUN.

tit ULTIMATE - najjači model poznat nauci. U stanju da kontroliše hiljade jedinki istovremeno. U narodu poznatiji kao: ČETVORKA, LJUBAV NA PRVI POGLED, SVETINJA(o bože, sveti isuse). Retko obdaren viškom inteligencije. Izaziva teško opisivo osećanje "leptirića u stomaku". Uvek ispunjava ciljeve. Posle procesa poznatijeg kao "Svadba" smatra se da je obavio svoju funkciju i lagano umire.

tit MEDICINKA - Primerak izuzetne veličine i glupavog izgleda, proizveden da kontroliše odredjenu grupu muške populacije, kojoj trebaju obe šake i trening iz teretane da savlada jednu Medicinku. Bradavica veličine "100 Eura u metalu", dizajnirana da prima signale sa MOTHER SHIP-a i prosledjuje ih ostalim modelima. Zbog svoje veličine i snage, ostali modeli je zovu kad je frka!

tit PININFARINA - Hirurški obradjen model, najmodernijeg dizajna, u stanju da, putem multimedija, kontroliše milione jedinki. Kontakt sa istim modelom uživo izaziva: nekontrolisano znojenje, drhtavicu, blagu temperaturu, razvod, trošak jezive količine novca, beg od kuće, itd...

Komentari

+ за труд... :)

Samo 26 + eva je sramota za ovaj sajt!!!! Ako ovo ne bude defka dana jbmlg!

Velicine 100 evra u metalu!

bravo

A gde je primer u slici? :)

GilbertoDePiento je patentirao izraz "Velicine 100 evra u metalu" http://vukajlija.com/uspeh/156187
+ :-)

hehe, ispade tako... odo da ga ozvanicim putem definicije :)

bolje zbog teme nego zbog humora!

zajebava li mene neko ovde? kakva je ovo porvaćka od izraza?

Hvala za 3 uzaludno potrošena minuta čitajući ovu glupost.
Koja minuščina!

nema na cemu... stvarno mi je zadovoljstvo!