Prijava
   

Sjemenoteka

Eufemizam za banku sperme.

Komentari

A daj jbt kakav je ovo đubar

To je tvoja čika bulja posle geng benga

Твоја кева ми се захвалила на асистенцији синоћ, даунко. Није морала да вечера.

Kad me napada osoba sa lažnim profilom i 0 definicija.

Ko te napada debilu? Bukvalno samo iznosim mišljenje o definiciji. Koji kurac haha

Zna li ti otac da vređaš ljudima žene po internetu, Luka

Вријеђање жене је резервисано само за једну “особу” која одвратном кампањом вријеђа мајке, очеве, клевеће около на најбизарнији начин, пријети подизањем кривичне пријаве засноване на лажима и шта све не.. Али добро, даунко, превише си ти глуп да схватиш колико је морални гмизавац Бомбаш ментално поремећен и какве киксеве иза себе има. Мада ниси ни ти ништа бољи, да има неке правде дијелили би ћелију у Митровици и дохватали један другоме сапун управо тамо.

Koja si ti bukva kad si shvatio doslovno napada...

S obzirom da si ostavio i komentar i pvt djeluje mi da si trigerovan. Možda griješim

Pa bolje bi ti bilo onda da nestanep sa sajta, a ja ću da popričam sa mojim kumom da vidim ako mogu nekako da ga ubedim da ti oprosti i da ne nastavlja dalje sa tvojim uništavanjem... ukoliko bude stupio u kontakt sa tvojim roditeljima, ne znam kako ćeš da se izvučeš, jer smo pokupili sve printskrinove tvojih postova, imamo i onaj gde si se hvalio kako prodaješ drogu. Ako ne ispariš, najebo si, i Bombaš i ja smo vrlo uticajni ljudi

Хаххааххахахах која хрпа делузија мајко мила. Отјераћу вас обојицу са сајта упорним шиканирањем и товарењем. О каквом уништењу зи причаш сине? Приглупи Бомбаш не зна сам ни пертле да свеже и он ће некога да уништи? Ово се већ одавно измакло контроли и с обзиром да бомбаш неће да ријешимо проблем шакама, и да му одвратну фацу изобличим, покренућу судски поступак и измусти од дебилка 2000€ минимум, јер све те болештине што је он говорио одавно представљају злочин и нису никако безазлене. Принт скринови које он има сви представљају ТРОЛ, а не увреду нити пријетњу, и идаље ми је фасцинантно да мисли да може постигне нешто с тим. Вас двојица аутиста сте утицајни? Хахаххаах, па идаље не вјерујем да си неиронично то написао. Заједнички коефицијент интелигенције вам је на нивоу собне температуре, што показујете сваким постом. Лијепо молим аутистичног бомбаша ожењеног офуцаном проститутком да назове моје родитеље јер кад они сазнају какве им је морбидности писао сигурно се видимо на суду. Они су за разлику од вас двојице тризомичара, заиста утицајни и неће требати више од два минута да вам сазнају имена, а онда сте најебали.

Готови сте и један и други не смирите ли се. Само на основу принт скринова које имам обојица можете лагано да проведете цијело љето у мардељу. Позз копиленце

Prvo, za sve uvrede časti koje si ovde naneo, mogli bi da komotno pošaljemo dva stana tvog tate na doboš, drugo ako već podnosiš krivičnu prijavu, podnesi kolektivnu i dodaj mene do kumare na spisak optuženih, istalićemo se po soma evra za kaznu jer smo kumovi ali ćemo isto tako da se snađemo i za sto evra da skoknemo do Trebinja, pronađemo tvoje roditelje i sednemo sa njima da im saopštimo kako im se sin ponaša i šra radi mimo njihovog znanja, a sa njihovim parama. Odoh sad po pampers da ti uzmem

Па ајде пробајте зечићу мали. Докажи на суду да сам било кога вријеђао у тој мјери колико је каколд Бомбаш мене и идемо. Пошто видим да те аутизам опет савладава и процес конклузије ти кочи, овако ћу да ти објасним. Да се нађете са мојим родитељима добили бисте по једну васпитну, или можда само били доксовани од стране истих. Питај “кума” како има образа да помиње причу са родитељима кад је исте те родитеље посљедњих седам дана вријеђао и блатио на најподмуклије и најбестидније начине. Све што ће се десити је да ћете на суду сувим златом платити све оно што сте писали, како мени тако и мојим родитељима. Ви сте канцер овог сајта - несувисли, одсјечени од реалности, нискоинтелигентни и преагресивни. Уживаћу у сваком секунду рушења ваших живота слинице. Ниси свјестан колико злочина сте починили и шта ће вам се десити уколико се нађемо у судници, морална љиго.

Trebinja, pronađemo tvoje roditelje i sednemo sa njima da im saopštimo kako im se sin ponaša i šra radi mimo njihovog znanja, a sa njihovim parama.

Идаље не могу да појмим како те није срамота да ово напишеш. На најгрозније начине сте репетитивно вријеђали те људе, можда чак и више него мене, да ли си сигуран да би могао у очи да их погледаш? Дођи ти фино у Требиње заједно са оном што му је жена курвештија, обојицу ћу да вас слијепим са подом у ММА рингу. Има до краја живота на сламку да се храните смрадино бестидна.

Ovaj nivo neduhovitosti ne može da bude prirodno stanje ni onih koji su pokušavali da supu jedu viljuškom

To je to, da smo ti i ja jednom na istoj stranici.

Јел ти то жена пар минута након истека једносатног термина?