Prijava · Registracija
7 : 9
16 em plus     16 em minus
8 : 9
7 : 10

Skariti se

Rastužiti se, ali ne mnogo i ne zbog nečeg bitnog, već eto najčešće zbog nekog iznenadnog nepovoljnog razvoja situacije, ili iznevjerenog očekivanja nečeg lijepog. Dakle, u pitanju je neka sitnija frustracija, koja ipak zna biti prilično bolna. Ali pošto je sitna, najčešće nas je i sramota da priznamo da smo se "skarili", i trudimo se da zadržimo neutralan izraz lica, kao da se ništa nije desilo. Ipak, ljudi sa razvijenom empatijom lako uoče kad se neko skario, a ako su pritom skloni podjebavanju to znaju i da iskoriste, čime se stepen skarenosti povećava.

No. 1

U klubu.
Neka cura vidi da gledaš u daljinu i da si u "bedu", pritom je skontala i zašto ('ebga brate, curama je empatija jača strana).
Ona: Nemoj biti tužan...
Ti: Nisam tužan, odakle ti to?! Ne znam odakle ti ta ideja... (što više negiraš, više iz tebe izbija osjećaj skarenosti, i samo se više ukopavaš)

A šta je po srijedi... Plesao si malopre sa curom koja ti se sviđa (a i ti njoj), kad si se vratio iz WC-a, vidio si da ona pleše s nekim drugim likom... Cura "utješiteljka" je njena prijateljica koja je provalila situaciju.

No. 2

Kod kuće, veče, osam sati, stara počinje da gleda film. Tebi se odjednom mijenja izraz lica.
Sestra: "Šta je tebi, što si se skario?"
Ti: "Ma ništa, sve je u redu..."
(a šta je u stvari bilo: stara je rekla da će peći to veče palačinke... ti kad si vidio da ona počinje gledat film, skonto si da od te pjesme nema ništa... pa si se skario... žderonja jedan! ;)

Komentari

Thumb camino santiago the way
16 em cross

majav

Skarih se od ove kišurdače koja me omela u nameri da zajašim svoj bajs i dojezdim do posla.
Turbo se skarih što sam na poslu ovako nerazbudjena. Još mi je glava na jastuku, ako me razumeš...