Prijava
   

skijanje

Radnja koju upraznjavaju profesori i direktori visokoobrazovnih ustanova u Srbiji u vreme ispitnog roka. I toliko zure tamo, cak ni ne pregledaju radove sa ispita, nemaju vremena. Pa razumemo ih, siroti, to im je valjda jedino uzivanje. A i kad na brzinu pregledaju radove i obore gomilu studenata jer nisu ni gledali sta pise (zato sto su zurili na skijanje, pobogu!), progledacemo im kroz prste! :) Ipak u njihovu korist uplacujemo basnoslovne skolarine, takse i naknade.

Drugar imao ispit iz predmeta koji mu predaje direktor. Kad su izasli rezultati, ispalo da ima 0 bodova. Otisao kod asistentkinje na konsultacije da vidi u cemu je problem, a ona mu kaze: "Kolega, ovaj rad je odlican! Samo isto tako napisite i u sledecem roku, kad budete polagali predmet i mislim da nece biti problema!"
Drugar: "Pa kako dobar rad kad sam pao? Kakav drugi rok onda, sta pricate?!"
Asistentkinja: "Pa vidite kolega, direktor je zurio na skijanje sa zenom i pregledao je sve na brzinu, a nije mogao da pusti studente da poloze svi, pa je poobarao. No ne brinite se, u aprilu cete poloziti! :D"!
----------------------------------------------------------------
Zena tog istog direktora ce ponistiti ispit koji je ona odrzala zato sto je isto na brzinu pregledala sve radove i ustanovila da ne moze da bude "toliko dobrih radova". A rezultati jos nisu izasli, jer pokusava da obori rekord Janice Kostelic u slalomu.

Komentari

ti sledećii put napravi atmosferu palata pravde kad te obore +

E ako je ovo istinita prica,pa ja bi jebo majku tom somu,neznam prijavio bi ga ministarstvu prosvete,jebem li ga al mu nebi ostao duzan,stoka neodgovorna

Jeste istinita, ali tom coveku (i njegovoj zeni pogotovo!) se ne moze nista. Vec je bilo prituzbi i za gore stvari, i nista.

Visoka poslovna skola Novi Sad.

Ispade neko drugi kriv, a otkud ti uopste takva drskost da prijavljujes ispite usred zimske sezone? :D

e vidis kod mene na faxu to resavaju drugacije. Mi naime imamo obavezno skijanje sa sve profesorima koji tamo preko nasih grbaca idu za dzabe,onda ih tamo sarmiramo usput napomenemo da znamo da idu na nas i racun,i sve ispadne kako treba sto se ispita tice ;)))))))

Imam jednu skracenicu za tebe - DIF! :))))

Imam i ja jednu rec za tvog drugara -april :)))))))))