Prijava
   

Skrndelj

Skrndelj je osoba zenskog pola koja je obolela od grdobolje. grdobolja je izazvana ruznim roditeljima, nepravilnom ishranom, lomljenjem i grdjenjem tela, hevimetalom i magazinima poput Lise, Glorije, Maj bljak storija i slicno... Skrndelj je u stanju da uzme oblik insektoida i da i u tom obliku seta gradom misleci da drugi ne vide simptome bolesti. Jednom skrndelj, uvek skrndelj.

Komentari

da...ja licno nemam nista protiv te vrste zike, ali mnogi primerci grdobolje i skrndeljizma odlaze na opadajucu populaciju hevimetalaca...

Šta pričaš ti čoveče?

juju sta li ova seka na slici ima rupa...vise nema nego sto ima:))

Muzika koju slusa ili nacin na koji se oblaci ne utice na izgled devojke.Prosecan ziljavi skrndelj moze da opustosi sve radnje po knezu i nabije 5 kila sminke na nakaznu facu pa da u cilju ulepsavanja postigne samo kontra-efekat.Dobra riba je dobra riba pa nosila i estonsku narodnu nosnju.

Mozda si i poprilicno kritican sto se tice izgleda devojaka jer ovu koja je na slici koju si okacio bi opalilo 70 posto muske populacije kada bi im se na izvolte ponudila.
Plus sam ti dao samo iz razloga jer je ovo kao recnik slenga a ti nisi drvio tupi vec si pokusao da objasnis konkretan pojam.

nisi trebao pominjati hevi metal. goticari i emosi su grdni, ne hevimetalci

odlicna definicija, ali - zbog heavy metal-a!