Prijava
   

Skupljač

Biti lovac je kul, nemoj da vam iko kaže da nije. Četvrtasta čeljust, torzo, kralj si džungle brateu. Pičke ko salate. Međutim to isto znači nekoliko stvari:

- Stalno se moraš pesničit s nekim da bi i dalje bio kralj. Na tronu može biti samo jedan. A ako nisi ti taj, ješćeš otpatke od kralja.
- Lovci prvo pokupe najslabije i najbolesnije primerke stada. Skupljači dođu i uzmu isključivo šta valja. Jeste, jedno je jesti meso a drugo bobice, ali i bobice su slatke.
- Lov uzme puno energije koju moš puno bolje iskoristiti da bi postao skupljač.

E sad, to što tvoja nesuđena ljubav sa 16 godina voli lučke radnike, to je već problem godina i neiskustva. Što tvog, što njezinog. Pričamo o ženama, ne o deci. Život ne završava u dvadesetoj.

Budžiš biceps pet leta, dosad si istukao dva razreda automehaničara i pride svog ćaleta jer ti nije htio otići po cigare, pička. Kosovo uputilo službenu notu jer im leđima zaklanjaš sunce, što nepovoljno utiče na njihov prinos konoplje. Jebo si svaku frizerku i radnicu kladionice u svom kotaru, a svake godine nova generacija trogodišnjih škola stasa. Nije loše. Kralj si džungle.

Onda kraj tebe u gradu prođe tiha devojčica, tvoja neprežaljena ljubav iz osnovne. Jedina koju nisi uspio uloviti i jedina do koje ti je bilo stalo. Samo sad nije devojčica, nego majka troje dece. Ona i njen muž cvikeraš kojeg možeš prelomiti ko grisinu i njime nahraniti svoja tri pitbula. Ali znaš da nema svrhe. Dok si ti lovio, on je skupljao. Znanje, fakultet, pa i pare koje idu uz lepe poslove gde ne kisneš i ne radiš sa cigarom u ustima. I manire, garant zna koja viljuška za salatu, koja kašika za panna cotte. Kažu i da crta predivno. Jednom rečju, peder. U tvojim očima, naravno, batice. U njenim je on sve na svetu. Pogrešne stvari si lovio. On je došao i samo je pokupio.

Komentari

Zanimljiva vizura, Zapatin lučki radnik je takođe tu. Plus jakako

Čiji si dupli pozdrav

Ovo jos nije odabrano a

Прељепо написано!