Prijava
   

Slikanje patika

Disciplina pokrenuta od strane Shabana i MaWeeX M@ChKeeTza A.k.a ziljavih tinejdžerki. Pioniri slikanja patika šire svoje umeće po Facebooku ili nekim drugim socijalnim mrežama.

Šabansko i ziljavo slikanje patika se razlikuje.

Ziljavo:
-Ziljavuše se poređaju u vrstu ili krug i onda jedna uzme telefon (koji je obavezno na preklop ili slider) i slika samo stopala (najčešće odozgo)
-Kada je prebace na računar, sliku obrade najčešće u "Programu" PhotoFlexer koji se pokreće iz browsera jer su suviše ograničene za PhotoShop.
-Small tip: Što više srca, i ostalih sranja po slici, dobijaćete bolje komentare i lajkove od strane drugih pripadnika vaše vrste. Ziljavima ne treba hrana i voda, oni žive od lajkova na slike i pozitivnih komentara.

Šabanski način:
-Daleko jednostavniji:
-Stavite patiku (Najbolje je da bude AirMax) negde tako da se vidi Vaš LCD TV od 1000 evra, 8.1 stereo sistem... i slikate je iz svih mogućih uglova i poza.
-Naravno, to treba staviti u Facebook album koji se zove: "moj novi AIR MAX!!!!!!!!!!"

Komentari

sušta istina, +++++++++++

starke i treba fotografisati, to su patike za sva vremena...

Hahahahahaa zive od lajkova i komentara :):):):))

kvachilo
Po misljenjima mnogih ljudi Mercedes je auto za sva vremena pa sta sad treba da ga slikamo i stavimo kao sliku na profil!!!!!!!

ako je to moje obelezje, naravno da cu to staviti tamo gde smatram da treba da bude...starke u odnosu na jbn air max imaju poentu i prichu...tako da...

Razumem ja tebe o cemu ti pricas tj kakvo razmisljanje imas po tom pitanju!!!!Ali bez obzira na "poentu i pricu"to je PATIKA i nista vise !!!!Ona ne moze da govori o tebi kao osobi vec samo o tome da li imas ili nemas ukusa:)I ja ih imam ali ....!!!!

da,ali chesto pri odabiru onoga shta cemo nositi manifestujemo svoje stavove i nachin razmishljanja, barem ja tako radim kada je rech o starkama :)

Jebale ih patike! Bravo, archeru!!!+++

Za mnoge stvari nisi u pravu!

A za sta nije u pravu leba ti!!!!