Prijava
   

Slonče

Sleng okorelijih kanteraša za Magnumovu snajpersku pušku, koja se u pravom životu zove Accuracy International (AWM). Naziv je ponela zbog svojih gabarita, ali verovatno i zbog toga što može da pregazi čitav protivnički klan baš kao što ova plemenita životinja ugazi miševe.
Generalno, vrlo sporo oružje, tako da se nije preporučivalo za borbu iz blizine: dok ti izbaciš praznu čauru, ubaciš metak i otkočiš pušku, protivnik ti priđe s leđa i ukolje te najobičnijim nožem. No ako se taj jedan metak ispali gde treba, karakteristično je bilo što je jedini u celoj igri mogao da cepi dve glave u isto vreme. Pritom, pratio ga je karakterističan pucanj, koji je zvučao poput manje eksplozije, nabijajući protivnicima tenziju.
Upravo zato su ga koristili najslabiji igrači, koji bi se fino uštekali na početku mape, koristeći teorijsku mogućnost da pogode metu sa virtuelnih kilometar i po, i tako uglavnom donosili svom klanu prevagu. Kad već nisu mogli drugačije. I ukoliko, naravno, ne bi ubili svog saigrača dok pleše sa protivnikom u borbi noževima.

Kanteri
Pera: Ok, matori, ja idem da ga ukoljem, a ti me pokrivaj slončetom.
Laza: Ok, matori, nemaš frke!
Pera: Hajde, pičko, izađi, izađi!
:ssk::ssk::ssk::ssk:
Pera: PUCAJ, SOME!
:DUUUUM:
Laza kills Pera
Laza: Izviiiiini!
Pera: MORONČINO!