Prijava
   

Sluh

Spremnost individue da prihvati tuđe ideje.

Shodno tome, nedostatak sluha je karakteristika tvrdoglavih osoba, samoživih i usamljenih u odlučivanju. Ne mora to nužno biti negativna osobina. Ipak, opšte uvriježeno mišljenje je da više glava misli bolje nego jedna.

Njima prosto na jedno uvo ulazi a na drugo izlazi, izraženo adekvatno naslovu ove definicije, i uvijek će uraditi onako kako su sami zamislili. Oni slušaju a ne vide. Čuju a ne gledaju. Ne znam ni što ovo radim sada, zabolje njih kurac za sve ovo što pišem.

Neću ni da se trudim oko primjera, nema svrhe.

Komentari

Луткица објаснио.

Sve super, ali ovo stvarno vapi za nenormalnim, ili makar normalnim primerom.

sačekaj da prođe 24 sata pa dopiši, tako ja radim svima...

agi, nemoj si nemač sluha sa alternativni pristup oprimeravanju definicija

Volim ja alternativni pristup, ali ovo "primer nije potreban" i slično probi uši.

kao kad kaže voditelj "našeg sledećeg gosta nije potrebno predstavljati" ili kad političar kaže "borićemo se protiv korupcije i kriminala" - zaista para uši

Primjer je totalno ma mestu, za onog ko ima sluha za nemanje sluha.

ima tu neke uvrnute logike... problem je što, sad kad imam sluha za primer, onda za mene opet nema smisla, što znači da ga zapravo ne razumem... odoh ja na pivo

Primer se , eklatantnošću svog generičkog nauma o ciljanoj i suštinskoj antiegzistenciji kao poruci, direktno naslanja na simvolički vrlo jasno izražen vapaj u

Ne znam ni što ovo radim sada, zabolje njih kurac za sve ovo što pišem.

čist dadaizam...

bruse, provalio sam da ovih dana listaš "Koji izam uz koji debilizam" lolo
juče sumatrizam
danas dadaizam
predajem se - ruke dizam

stiglo proleće - noge im dizam :)

izgleda da zri neka jebačka defka u meni, čim se tako često koristim nekim pojmom :)

Sta je onda sa apsolutnim sluhistima? (violina, solfedjo i tako to...)

oni su izmišljene ličnosti kao Pinokio, Pošten Političar, Bogat Čovek i slični karakteri :)

Pinokio ne postoji???!? Zakuni se! Lazessss...

PU! probih monitor...

teška publika

Shodno tome, nedostatak sluha je karakteristika tvrdoglavih osoba, samoživih i usamljenih u odlučivanju

opušteno pani...ima nas koji te razumemo:D

Ja kažem da definicija kida, zapravo, greota da nije zaokružena, ali dobro, ostvaruješ svrsishodnost primera ovom prepiskom :)

:+D,

paninaro

teška publika

misliš tvrda ?

ostvaruješ svrsishodnost primera ovom prepiskom

"prepiskom" LOLO koji "Jadi mladog Vertera" momenat :D

CITAT Pu! probih monitor.. CITAT
Nosom? Eto vidis da postoji...

bio sam skoro. pofalili su.mi kola, rekose mi da jos ne gledahu takva.

Imaš li tamna stakla? Ako imaš i ako si ih podmićivo koliko si im da'?

nemam, auto kao iz fabrike. ako cemo pravo i jes skoro iz fabrike.

A nije se ni razradio.

Mene na Golfu pohvale za kočnice i vele mi da je fino viđet lijepo održavanog oldtajmera. Nego sade preseravaju. Prije im daš ključeve, piješ kavu dok oni pogledaju kočnice, mjere one izduvne gasove i slikaju se u kola. Sad ne možeš proć' ako ti je staklo fara napuklo (znači ne šuplje, nego malo površinski oštećeno). Mada to mene ne brine, kočnice i upravljanje zbog sebe provjeravam, ali na Pasata imam tamna stakla i onu običnu kuku. Zbog tog' će me garant zajebavat'.

pozalio mi se drug, on vozi cigansku radost, treba da ulozi oko 400 eura da bi prosao tehnicki.

Proće kad ih podmiti, mada kontam da treba više dat', jer su stavili kamere. A šta fali mečki?

Zbilja, kod nas valjda sad ne smiju stakla biti uopšte zatamnjena. Moraću pripremit' 15 eura, jebi ga.

a i koji ce ti kurac zatamnjena stakla, realno?

svasta mu fali. kupio je nova kola a stara dao zeni da ih vozi.

Da ne vide ljudi šta vozim, pošto je karavan (sreća je bijeli, pa ne pada nikom na pamet da vozim mrtve). Ovako bi ga obili prvom prilikom, dok bih ja bespomoćno gledao u dva romska mladića kako iznose građu iz gepeka. 15 eura to i za kuku i nek se poljube u guzicu. A i osjeti se da se manje zagrijavaju kola, pošto nema klimu.

paninaro
svasta mu fali. kupio je nova kola a stara dao zeni da ih vozi.

Kad je dvajestrojka nova, mogu mislit na šta stara liče. A, jebi ga, ako kola dobro koče, dobro upravljaju, ne truju okolinu, radi im zvučna i svjetlosna signalizacija kao i brisači ne vidim šta imaju dalje da seru po tehničkome. Jedu govna, da ispane da su nam tehnički pregledi po evropskim standardima.

'Oće valjda da modernizuju vozni park na kvarno i da upravljaju tuđim finansijama. Argument da obore rođaka sa Suzom na tehničkom im je bio da ne valja crijevo za pranje šofer šajbne. Ja ih pit'o jel se zajebavaju. Onda kad ih pitah kako ne valja, da ne pušta možda neđe oni su rekli da je ono u redu, ali da ga treba zamijeniti, jer je staro i da baš oni imaju jedno za 15 eura. Nego počeh da prijetim da ću kupit novo i objesiti ih njime, pa odustaše od toga.

sad moraju i.podizaci stakala da tade, svijetlo od tablice, svasta nesto... ne isplati se vozit stara kola vise.

Jebi ga, meni to radi na Golfa sve (samo mi je jedan junac sjeb'o podizač, ali sam popravio). Ne znam za svjetlo od tablice, ali ova ostala bez greške. Čak i zadnje maglenke. Ali, brate, kad ti napiše na ćeduljicu "fizičko oštećenje toga i toga" za neku sitnicu...
A i zavisi od vozača. Sve se može zajebat'. Eno u služba kola.

Ja sam prošle godine proš'o tehnički sa onim Fordom bez zadnjeg brisača. Danas je to nemoguće bez podmićivanja.

Ja na Golfa od brisača sam za 10 godina samo metlice mijenjao. Od farova sijalice (lažem, jednom sam polirao šolje). Kočnice diskove i pakne, ručna odlično drži (mada je rijetko povlačim, tj. samo po brdima). I sad neki jarac da dođe i da mi kaže da crijevo za pranje šofer šajbne ne valja, jer je staro oćeraću ga u 3 pičke materine.

I stakla farova sam polir'o, bila zamatirala.

ka i svaka nasa rabota, malo ce da peglaju pa ce opet da popuste. mada, da se razumijemo, ja sam za to da su kola ispravna, ipak je previse udesa.

A vidiš li kolike su gužve po tehničkim pregledima?
Ovima što rade banja. Naiđe žena sa nekim kolima, vide da joj npr. ne valjaju spone, ona pita znaju li kakvog majstora za preporučit', oni zovnu "majstora", kažu da promijeni spone, al' napiše da je mijenjao i letvu volana, pa podijele zaradu. I sad se valjda tehnički zakazuju.

e ne znam, ja zakazujem. kad sam bio ne bjese guzva.

Pa ono, mislim da to što je malo napuklo štop svjetlo ne čini kola neispravnim. Il' što nemaju euro kuku. A i ranije su kontrolisali kočnice i trap što je bilo dobro.
I ovi što 'oće da uvedu da kola starija od 15 godina 2 puta idu na tehničke. Prije ću dati 50 eura da mi u saobraćajnoj napišu da su mi kola 2005. godište nego davati 40 eura 2 puta godišnje.