Prijava
   

Smart

Sjajan auto i odlicno resenje za grad.Pametne svabe su zakljucile da najveci broj ljudi koji vozi ogromne limuzine,u njima prevozi samo svoju guzicu i pri tome trosi mnogo goriva i zauzima jos vise mesta,koga je sve manje i manje.Zato su napravili auto koji malo trosi i zauzima jako malo mesta.pregledan je ,lako se vozi,veoma udoban i za dvoje(mada ima varijanta za cetvoro).Potrosnja mu je izmedju tri i cetiri litra(a rezervoar 30 l),sa automatskim menjacem i ide kao zvrk.

....jedino sto kod njega ne valja je cena,posto je preskup,za auto te velicine i kosta oko 10 000 e!

Komentari

Pa jbg. Skup je zato što je Smart potiče od Mercedesa.

Inace,auto je modularan,tj.delove enterijera je moguce menjati po zelji(naravno sa adekvatnim i skupim delovima),bez majstora,Motor kada predje dovoljno kilometara se ne popravlja,vec se kompletno menja.....Jako zgodno,ali jako skupo!
da imam love ,odmah bih kupio jedan,a ovo sto sad vozim bih koristio samo kad bas moram.

ja sam zaljubljena u smart.++++++++++

Smart je sasvim OK auto, za gradske uslove, a to da se za iste pare moze kupiti nesto polovno i vece je cisto srpsko razmisljanje, zato sto je to auto projektovan da bude mali, a skup je zato sto ga proizvodi Mercedes.

Jedino sto me kod tog automobila plasi jeste kada idemo nizbrdo sa ortakom po Petlovom Brdu, covece tripujem se da cemo se prevrnuti.
+