Prijava
   

Smej se smej, samo se ti smej

Batine u najavi, ali one slatke, koje se nikad ne zaboravljaju i sa naletom nostalgije poput povetarca u njenoj kosi izazivaju lavine i bujice smeha.

Kako bre i da te ne pukne ta brižna osoba koja neumorno radi po ceo dan, a naročito za bagru od dece. Pola sata priča tebi i bratu/sestri kako morate da se smirite a vas dvoje ne šljivošete ič. Jedan ga podjebava dok drugi ne sme da pogleda u nikog jer će da se odvali od smeha a nije mu/joj u cilju da dobije batine.

E, sad, šta se događa? Dolazimo do toga da uvek ali uvek jedan u familiji mora da bude đavolak ili barem budala, u najmanju ruku, kad zna da ga opet čeka helikopter za VMA. Kako objasniti sagovorniku koji urla šta je smešno? Kako? U pola rečenice kad te pita, šta se kezuljiš pizda li ti materina, da mu kažeš da ti je smešan početak pesme Branke Sovrlić u kombinaciji sa temom? Ili, da kažeš, da vidiš sa terase dva kera koja se kendže a pritom se zaglavili u naletu strasti, a ostali kučići ih zajebavaju? Odustani. Šta god da kažeš, AKO STIGNEŠ, bolje reci - Shvatio sam konačno da si u pravu. Neće se ponoviti, razumem što sam kažnjen. Ja sam veliki/a i podneću to. Neće ti poverovati sigurno, ali to može da smanji intenzitet i vreme lešenja za 30%, kažu naučnici sa Masačusetsa.

Nije to što su me bili 3x dnevno i što sam mnogo puta to zaslužio, što me je bolela glava, zadnjica, leđa od kaiša, sve sve, ali kako da se suzdržiš kad te pogleda u facu onako ozbiljno i od SILNOG DRANJA krene pljuvačka da mu/joj curi sa rubova usana a on/ona ne primećuje i nastavlja dalje...još ako je tu i neko treće lice koje sve to posmatra, e to su batine, to... Svaki udarac kaišem ili rukom dodatno pojačava volume i bas smeha.

Ko je bio zlostavljan oklagijom i teškim metalnim predmetima znao je posle da se suzdrži bez greške.

... sto za ručavanje, deca sede preko puta oca, vodi se ozbiljan razgovor...

Toma: I dobro stoko, zašto ste to uradili, zašto? Naročito ti , KONJU!
Dragan: Ne znam.
Toma: ŠTA NE ZNAŠ KOJI KURAC? Ceo dan danas radim, :lomi leba:, mučim se, eo malopre doš'o, bio da :meša paradajz salatu: duštrojim jednog jarca i mrtav sam gladan. Zašto ste gađali ljude jabukama sa terase? ZAŠTO? :vidno uznemiren čovek papa svoju nasušnu večeru i nastavlja u istom ritmu: Uf što vruće. Ajd ona je mala, al' ti? Kako ti nije palo na pamet da uradiš domaći il' da učiš, A?
Marija: Khm... apćiha.
Toma: Nazdravlje kćeri.
Dragan: Khm, khm, izvini tata... :na teveu u tom trenutku se čulo, Dragan Kojić Keba tužio Sašu Popovića! Zbog koga Beki Bekić nije više zaštitno lice za Colgate??? Novela i Senny ipak dopingovane na snimanju spotova.: Ha, khm.
Toma: Je l' se ti to meni smeješ? Dragane?
Dragan: Ne tata, ne.
:sloumošn od tri sekunde:
Pogled pada na sestru od tetke koja sedi na trosedu iza Tome i pokazuje sliku Mahmate Gandija i koči se od smeha jer zna da će i meni da bude smešno i da najverovatnije neću moći da se suzdržim. Ali, avaj, susretoh se sa krvavo zarjapurenim očima iz kojih iskaču munje.
Toma: PA KOME JA PRIČAM... :ogromna lopata je iz zgloba puštena, maši posudu od 5 litara, udariće me jebote, ima da me otkine... AAALELUJA... ruka je naglo promenila kurs i opizdila metalni tanjir sa naseckanim paradajizom:
... svima je srce stalo... atmosfera napeta, nije svejedno a paradajiz se zalepio za ulazna vrata i počeo je polako da klizi na dole kao u crtaćima...
Toma: ŠTA GLEDAŠ, SKUPLJAJ!!!
Paradajiz: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Komentari

Jebotekurac, kako ovako moš čovek da strada? Srećom dok sam bio manji ćale me nije uopšte lemao a sad i ne liči da sakupljam seckani paradajz, jelte :)

vidim sad si i telo defke implementirao a primer neću da komentarišem.
*

Лептејебо. +
Ал знао сам да си ти.

a ko će drugi lolo

И то што кажеш..

hahahahahaha, nisam ni sanjala da ću ovo pročitati
ali, original

matori, oprosti na spemu ali voleo bih da moderatori malo rade svoj posao jer ovaj direktor ne prestaje da me hejtuje kolko me mrzi

ne prestaje da me hejtuje kolko me mrzi

pa kad imam osećaj za filing

HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHA ovo ide u omiljene , kako si preslikao mog caleta skidam kapu hahahhahhahha ...

da nemamo istog oca a da ne znamo lolo

bokte jebo, vi' uvoda, vi' opisivanja. +++++

dobrodošao u diomenziju X
želim ti udobnu vožnju
UBACITE SVOJE ŽETONE... GAS GAS GAS...