Prijava
   

šmeker

Osoba muškog pola, neodređenih godina. Jedan od pozitivnih fenomena gradskog života. Sve ređa pojava u društvu.
Odlikuje se dobrim fizičkim izgledom, inteligencijom, elokvencijom, pristojnim ponašanjem, lepim oblačenjem, manirima, duhovitošću, poštovanjem žena i td. Iz tog razloga je kod žena vrlo omiljen i rado vidjen u društvu, dok kod muškaraca izaziva netrpeljivost i tzv. hejt. Predmet šireg ogovaranja, kako pozitivnog, tako i negativnog.
Nekada ionako slabo raširena vrsta u gradovima se pod uticajem novih standarda povlači u ilegalu, pa je sada sve ređa pojava kako na ulici, tako i u noćnom životu većih gradova, čime je narušena ravnoteža, pa je iz tog razloga džibersko-esid-šabanska populacija preuzela primat. Mlađa ženska populacija nije upoznata sa delovanjem gradskih šmekera i o njima se legenda prepričava. U mnogim ženskim krugovima je potraga za šmekerom kao potraga za svetim gralom, niko nije siguran da li postoji.

Komentari

Lepo definisano, mada se baš ne bih složio da ih muškarci hejtuju... To su onda verovatno neki - ženski petko, koga žene vole a muškaci mrze zbog femini ponašanja.
PRAVOG šmekera žene deca vole, žene obožavaju, muškarci poštuju... Recimo ovako nečto...
Dušan Prelević-Prele

Ha ha ha... užas koliko sam izgrešio u pravopisu... al' suština je bitna...

otišao Žarko laušević...

Bravo,takvo je i moje vidjenje smekera,samo kao i kom 1 ne slazem se da ga muskarci hejtuju,lako je biti huligan il budala,a tesko smeker ...+

Sjajna definicija! Posle ove se pojavilo jos bezbroj definicija smekera, ali sve, uglavnom, opisuju dizelase, dzibere ili huligane... Zar niko ne zna sta znaci biti smeker?

Samo jos da nije kopirano s interneta,da si ti napisao bilo bi odlicno,ovako -

Keršme je skoro izumrla vrsta

Steta da ovakav autor nema odabranu defku..