Prijava
   

Snalažljivost

Kada pošaljete lepo, simpatično, slatko i inteligentno žensko čeljade da umesto vas sredi dogovor sa elektrodistribucijom da ne isključuju struju. Pali samo na osoboma koje su često neraspoložene i kojima takvo milo žensko biće popravi dan pa odluče da odlože isključenje dok Vam ne stigne plata. Takve devojke se ne diraju već su muzika za uši, lek za dušu, raj za oči.

- Mila moja, babino srce. Hoćeš li da ideš da se dogovoriš sa onim kretenima da ne isključuju? Molim te, baba to ne ume a ti si tako inteligentna i sve umeš. Kako si samo sredila da ti se brat zaposli u onoj firmi za koju nije bilo šanse jer tvoj brat nema završenu srednju a dedi si sredila da redovno prima penziju.
- Hoću baba.
- Super srećo moja, napraviće ti baba palačinke.
...
- Dobar dan. Ovaj, ja sam došla, hihihihi, :trep, trep: da se dogovorimo za odlaganje isključenja.
- Dogovoreno, dajte mi račun i sačekajte malo. Stanite tu sa strane da vas ne izgubim iz vida. Kolega, daj joj vode i ponudi je kolačima. Ćero, sad ćemo mi to začas da sredimo. Kad vam odgovara termin za isplatu prvog dela duga?
- Pa, ovaj, trebalo bi penzija da stigne za 7 dana. Možemo tad.
- Važi. Skinuti ste sa spiska za isključenje.
- Hvala vam puno. A ne mogu kolače, baka sprema palačinke pa se čuvam za njih. Hihihihihi.
- Evo, gotovo. Pozdravite baku, kažite joj da sledeći put napravi pre nego što dođete i pošalje po vama.
- Važi, hihihihiiii.
- A lepa je i simpatična. Za čas popravi raspoloženje.
- Jes vala, treba je uramiti i okačiti ovde.

Komentari

Вучице, обузео ме трансфер док сам читао ово. Исто важи и за ону твоју о усисивачу који пумпа базен. Ако поново добијеш неку сличну идеју, седи, одмори, и проћиће те.

Ово је пријатељски савет.

Most, ajd idi šoraj.