Prijava
   

šovinizam

Pored rasizma, fašizma i nacionalizma, najrasprostranjeniji vid šovinizma je ženski šovinizam iliti anti-feminizam i oznacava protivljenje/bunt protiv napredka i ravnopravnosti žena. Praktikuje se da bi omalovažili/obeznacili i "stavili žene na njihovo mesto". Ja lično, takav vid diskriminacije, ne podržavam, to jest protivim mu se, iz prostog razloga, sto mislim da svako ljudsko bice ima isto pravo i jednaku sansu u svakom vidu napredka, ali ga, bezazleno i u namenu zajebancije i sam praktikujem u odredjenim trenutcima...

ja: ajde vozi čoveče...(vozacu ispred mene)
ortak: brate, vozi neka plavuša...
ja: a!... AJDE VOZI KRAVETINO!!!

ja:...i tako mujo kaže fati...bla, bla...
ortaci: AHAHAHA, HAHA!!!
ortakinja: Sta? Ne razumem...
ja: Žena..
ortaci: da, da...žena...
(žene, nemojte se vredjati, napomenuo sam da šovinizam praktikujem iskljucivo iz zajebancije...i vi naravno feminizam, necemo da se lazemo..."MUŠKARCI SU SVI SVINJE!!!" :)))

Komentari

Podrzavam totalno!
CAK I ZENE bi trebalo da imaju neka prava! ;)

Au što volim one degen(k)e koji divljaju i potežu teme o ravnopravnosti kad napraviš neki štos na račun žena, nema bolje zabave nego vaditi dušu takvima. Živeo šovinizam iz zajebancije :)

Moj profa tvrdi da kada bi samo žene bile vozači, ne bi bilo toliko udesa i agresivne vožnje. Mislim da je donekle upravu, žene se možda ne snalaze tako dobro u saobraćaju i sa autom, ali saobraćajne nesreće su definitivno posledica agresivne vožnje nas muškaraca.

ova definicije je postavljena kao test, kada bih samo mogao da znam ko mi je dao minuse, znao bi' i ko ne razmislja...definicija je u balansu(izmedju muskaraca i zena), koji je doveden do savrsenstva...i garantujem da ona/j koji mi je dao/la minus nije celu ni procitao, a, ako je i procitao nije razumeo...pih sta ce covek...ostaje mi samo da se nadam da ce razumniji i pametniji i oni koji imaju muda/jajnike da pipavoj temi daju sansu nadvladati pa ce mi def. biti u plusu :)))

Ja JESAM anti feminista i smatram da su feministkinje učinile veliko zlo upravo ženama.

Prvo, ako si računao na ženske plusiće, mislim da si omanuo, žene baš ne vole feminizam, mislim da su ukapirale da im je podvaljeno.
Glasam za jednakost žena al' među sobom.
Slažem se da žene dobro voze, jedino imaju malo problema sa retrovizorima, (uglavnom zbog šminkanja) i bez izuzetaka ih totalno ne interesuje šta se zbiva pozadi. Takođe na parkingu ipak pogledam da se parkiram malo dalje od 'ženskog' auta.

poenta definicije nije da anti-feministi daju minuse, a feministkinje pluseve, ili obrnuto. Ja kada ocenjujem, ne ocenjujem misljenja, principe ili stavove autora, nego definiciju...to što sam napisao da "Ja lično ne podržavam..." uopšte nema veze sa definicijom i njenom temom koja se tiče Šovinizma iz zajebancije...takodje ne treba rasudjivati o definiciji na osnovu komentara koji su postavljeni, jer su oni postavljeni nezavisno od autora...ali opet svako ima svoje mišljenje u čiju ideologiju ja ne ulazim, tako da ako ti Ujko misliš da treba da dobijem minus, biću počastvovan time što si izrazio svoje mišljenje u mojoj definiciji, jer opet, svako ima pravo na svoje mišljenje...

Ти си дечко педер