Prijava
   

Španski komentator na PES-u

Najjača modifikacija koju možete da uradite na ovoj kultnoj igri. Po difoltu, komentator priča engleski, ali ova opcija može da se promeni na Francuski ili Nemački, (koji zvuče srednje-žalosno), ili jedini jezik na kojem bi sve fudbalske utakmice trebale da se prenose - Španski!

Dok slušate ovog milozvučnog komentatora, imate osećaj da sedite u senci svog sombrera na +46 stepeni celzijusa u hladu, u nekoj selendri u Meksiku, ispred svoje prašnjave, besposlene auto-mehaničarske radnje, ravnodušno ispijajući tekilu za tekilom, rasterujući zunzare lenjim mahovima slobodne ruke i sa prastarog mono-tranzistora koji stoji negde na aljkavo skleptanoj radnoj polici pored kanala, posvećeno slušajući prenos derbija iz jedanaestog kola Meksičke lige.

Injaki Kano za predsednika Srbije!

Komentari

Voistinu, pravo zboriš mlađani junače.
Palac gore.
Živeli!!!
:-)

Drugi pasus je Heseovski napisan. :klanja se, kleči, moli, svršava: Ovaj, do jaja definicija :))).

Један од највећи хитова на ПЕС-у :Д

Ovi moji paceri vise vole Italijana. Retko kad mi udovolje.

A kada vec pominjes teranje zunzara, jedna zanimljiva stvar koju sam skoro skontao... Meksikanci u grlic pivske flase stavljaju limun upravo iz tog razloga, da oteraju munzare Nema nikakve veze sa ukusom i taj limun se ne gura u flasu kao sto mnogi rade. :)

veeeeelika šteta što na PES-u ne radi japanski komentator. 1) japanski 2) španski , pa ostali... ipak +

+ Odlično, stavrno je kul taj Španac.

Bas cu da probam cim dobijem novi PES 2011, a jel zna neko kad izlazi?