Prijava
   

spavanje u autobusu

vrlo neprijatna situacija i za onoga ko vrši tu radnju i za sve ostale u autobusu...ova pojava je uzrokovana nespavanjem ili malom količinom spavanja, fizičkom i psihičkom izmorenošću sa posla ili iz škole, preudobnim i pretoplim sedištima pojedinih autobusa milog nam GSP-a, uspavljućom muzikom i nadasve i iznad svega čitanjem rubrike "desilo se na današnji dan" sa monitora u nekolicini gore pomenutih buseva...kada vas zadesi, nema spasa, cimajte glavu, lupajte sebi šamare, premeštajte se sa mesta na mesto...šta god uradili oči će vam se kad tad zaklopiti i posle par sekundi uhvatiće te sebe kako balavite po gospođi ispred vas...vrlo nezgodno

Komentari

sta tu ima nezgodno?
koja je verovatnoca da je ponovo sretnes?
salu na stranu, ali nista lepse od dremke u medjugradskom busu, sat i po - 2, pa jos ako moze da se zavali sediste- ihaaj!

Bilo bi lepo da imaš stalnu rezervaciju mesta pored gospođe, pa ćeš lakše da podneseš tu"manu"...;)+

Ja sam se samo jednom žešće uspavao u troli 29.
Ušao sam u 5 ujutru na Studentskom trgu, a probudio se na Crvenom krstu kod Beogradskog dramskog, ali u smeru ka Studentskom trgu.

nisi jedini, samo se meni desilo u 31, u vreme kad sam spremao anatomiju. reko, sta je ovo, otkud beogradjanka s desne strane?!

najjace je kad na staklu ostane masna fleka od spavaca. (ja sam tad nosio kapu pa nije bilo)

A u 31 redovno dremuckam, ali pomalo.

Ja cim udjem u kola ili autobus,zaspim.:)Ali mi nije neprijatno!:)

ja sam tokom godina studiranja izgleda razvio fetis da spavam nekom na ramenu u autobusu. zanimljivo je da se niko ne buni :)
e sad, pre 2 godine autoprevoznik nabavio buseve sa ulegnutim naslonom za glavu, pa je nemoguce da skliznes nekom na rame :)

najjace je kad zaspis, sanjas malo, budis se i jos nisi otvorio oci i mislis, jao kad sam sad promasio skolu, kad ono bus nije preso ni 5 metara...

ja sam se probudio jednom pored ćelavog matorca koji mi je rekao:
"Dobro jutro." Ja rekoh: "Dobro jutro.""Lepo ste se naspavali, ja sam vas uglavnom držao glavu na mom ramenu". Ćutao sam 10-ak sekundi pa rekoh :"Hvala!".

najgore je kad zaspis u autobusu na ekskurziji

@ Ludi Čak
AHAHAHAHAHA!