Prijava
   

Špica za seriju ’’Gore-Dole’’

Dok pada uvelo lišće preko ekrana, ide muzička numera ''Druge se pesme čuju'', u izvođenju Maje Odžaklijevske i Ogija Radivojevića (onaj lik što peva onu pesmu ''Možeš ti to, cico, hoćeš, al' nećeš da mi daš''). Pesma nije bila ništa manje crne tematike, nego bilo koja druga pojava devedesetih, pa ima očajničkih stihova poput: ''Kud da krenemo sada kad snovi se gube?'', ''Leteli smo mi visoko, ali smo pali potom'', Izgubili smo jasnu metu, svi smo nekome krivi'' i ''Kako smo i mi negde nestali sa svojim jedinim životom''...

Sve u svemu, totalno skenjavajuća pesma od koje ko tad nije prerezao sebi vene, može biti siguran da neće nikada.

Činjenica koja dodatno skenjava stvar jeste ta što su mnogi od nas tada bili školarci, a serija je emitovana u nedelju uveče, što je sam po sebi skenjan termin, kad pomisliš da moraš da se dižeš ujutru u sedam, pa u školu, gde te čekaju nadrkani nastavnici, skenjani zbog završetka prethodnog dana, ostalih sranja u životu i završne špice dotične serije.

Komentari

Uf, pesma je baš skenjavala, a i serija je bila realna, jedna od boljih u to vreme ( mada i nije imala neku konkurenciju ). Još samo da je neko uklonio Veru Čukić i Ivanu Mihić...

Meni se sviđa ta serija, mada sam gledao reprizu pre neku godinu, a ne premijeru, jer, što ti reče, bili smo tad školarci i gledali smo Simu i Necu... Sigurno je bolje da su nju reprizirali, nego Potpisane i Kamiondžije.

Ja da.... Dobra pesma.

Kako sam samo mrzeo tu tupavu seriju, i one 2 guske i njihovo shmiranje! Gluma nula, scenario - nula, rezija - nula, a uvodnu pesmu ne bih da komentarisem. Onako, nedelja je uvece, nekad su u tom terminu bila otvorena vrata, pa bar nesto da te uveseli pred holokaust ponedeljka... A onda dodje ovo govno i zakuca poslednji ekser u tvoj vikend.

A da, jedina svetla tacka je bio Bane Vidakovic, koji je samo glumio skorojevicku verziju sebe :)