Prijava
   

Sportista

Lik koji trenira neki sport i u društvu ne pije pivo i ne puši jer nije zdravo, već poručuje koka kolu ili sprajt. Ćutljiv je jer ne zna šta bi rekao, ima velike bicepse koje rado pokazuje, dobrodušno se smeši i uvek ima u društvu extra ribu. Iako ga mrziš jer nema pivski stomak kao ti nego pločice i ima pored sebe takvo parče, ne može da ti ne bude simpatičan jer je dobar, ograničeno duhovit i neinteligentan. Iako on trenira samo fudbal, a ti si do svoje 16-te trenirao vaterpolo, košarku i veslanje, ne treba da ideš sa njim na basket jer bi te odvalio i bez potrebe ti podgrejao komplekse koje već imaš zbog njegove extra ribe, novog džipa i njegove nepresušne sposobnosti da časti celo društvo.

Ortaci iz kraja: Desi Peđa, aj sedi s nama popij nešto.
Peđa (sportista): Ej ćao. Evo stižem. (obraća se svojoj extra ribi) Maco, svrati ti posle frizera, pedikira i manikira, do Svarovskog da vidiš burme. Idem da se vidim sa ortacima iz kraja. (seda sa drugarima u kafić)
Neko od ortaka: Šta ima brate? Ne viđamo te u kraju.
Peđa: Selimo se. Kupili smo vilu na Dedinju, sad je sređujemo. Znaš kako je kad uđu majstori. Ne možeš da ih isteraš. I tako treniram. Šta vi radite?
Neko od ortaka: Ma ništa brate, totalna bleja. Pijemo pivo, zajebavamo se. Idemo popodne na basket, oćeš s nama?
Peđa: Rado, brate. Ali ne mogu. Imam trening. Posle toga idem sa ženom da joj kupim neki auto. Smorila me, samo je vozikam po prodavnicama. Nek ide sama. (konobaru) Daćeš meni jednu koka kolu i daj momcima po pivo. Na moj račun.

Komentari

Crko dabogda kurva ture okrece :D