Prijava
   

Sportski komentator

Jedno od uber kul muških zanimanja kojim približno 97,69 % muškaraca ljubitelja sporta ne bi imalo ništa protiv da se bavi. Jer šta kurac, šo da ne, kad može Gojko Andrijašević sa glasom zbog koga ti TV miriše na vinjak posle odgledane utakmice, možeš i ti. Vesti na netu čitaš toliko da znaš svaku transfer špekulaciju, svaku povredu, a sa menadžera totalno slučajno znaš i prvi tim Granade.

Još ako te ukenja pa te šalju da izveštavaš sa lica mesta iz Londona, Pariza ili bar Bukurešta, puna kapa. Putovanje i zajebancija. Staviš laptop ispred sebe i razbacuješ se informacijama. Rezultati Arsenala iz sezone 1997/98. Poslednja pobega u gostima sa više od 10 kornera. Poslednji put kad je Venger jeo punjene paprike za ručak pre utakmice.

Nažalost, ali s obzirom na to da u našoj zemlji postoji ukupno 10 komentatora koji su u međuvremenu proučili pravila, istoriju i filozofiju tenisa, stonog fudbala i kriketa kako bi mogli koji dinar više da uzmu, male su šanse da ćeš se ostvariti u ovoj profesiji.

Zato je tu uvek maltretiranje ortaka.

- IIIIIIiiiii evo nas, čuveni "El Klasiko"! Sa jedne strane Mesi, sa druge strane Ronaldo, svi pod dirigentskim palicama naša dva stratega, Vojina Dušanovića i Živka Miloševića... Biće ovo...
- Idiote umukni, ili pusti muziku, ili Džona Čempiona, glava nas zabole od tvojih komentara.
- BOLJI BIH BIO OD OBOJICE ONIH PEDERA SA EUROSPORTA ŠTO NAVIJAJU ZA LIVERPUL, JEBITE SE!

Komentari

БОЉИ БИХ БИО ОД ОБОЈИЦЕ ОНИХ ПЕДЕРА СА ЕУРОСПОРТА ШТО НАВИЈАЈУ ЗА ЛИВЕРПУЛ

Вјероватно си мислио на Вишковића и Плавшића са Спортклуба. Иначе на мјесту текс, мада је ово већ обрађивана тема. +++