Prijava
   

Spoznavanje sopstvene seksualnosti

Stvarno rođenje ljudskog bića. Život pre shvatanja posedovanja kurca i pičke se može opisati nekom monotonom linearnom funkcijom: balavljenje kevine sise- fekalizacija pelena-prve reči-prvi koraci-guranje kocke u krug-gomila razjebanih igračaka...Sve u svemu, žešća smaračina. Već prvi kontakti gornjih ekstremiteta sa onim što će mnogo godina kasnije postati močuga i futrola za istu, razbija linearnost gorepomenute funkcije i eksponencijalno uvodi mladunče homo sapiens-a u čari pravog života.

Rođendanska žurka kod nekog žutokljunca. Matorci sede za astalom, jedu krmetinu i seru o politici. Deca jurcaju po sobi k'o muve bez glavića, gađaju se tortom i slinama, grokću, ciče, cvile, urlaju, pevaju kretenske pesme o Deda mrazu...

Mustafa (slavljenik): E, ajde da se igramo autića.
Vjerica Radeta: Neeeećemo, igraćemo se Barbikama. Ja ću da češljam i oblačim ovu zadriglu, baš deluje radikalno, tak'a ću i ja da budem kad odrastem, grok grok.
Kenenisa Bekele: Aj trčimo napolju.
Baštjan Švajnštajger: Ajmo fuce, ja ću budem Nemačka, a vi Izrael. Ako izgubite, ima celo veče da mi zighajlujete.
Krešimir: Aj 'vatamo Šećerezadu.
Sva deca: Da radimo Šećerezadi šta?
Krešimir: U jebem vas needukovane, da je 'vatamo za dupe i pičku, eto šta. Je l' bre, je l drkate vi?
Sva deca: ???
Krešimir: Džizs, je l bar draškate?
Sva deca: ???
Krešimir: :facepalm: (u sebi) Od sad idem na rođendane samo kod trećaka, ovi iz moje generacije su zaostali kao rep za krmetom. (naglas) Ništa, idem ja malo u kupatilo sa Šećerezadom da peremo zube, a vi navalite na lutke i autiće.

Komentari

Sieg Heil za defku!

samo tako, Krešimire...što volim da ti dam prvi plus... ;)

usro si lik (ne i delo) Krešimira stavljanjem te slike na profil...On je bio zamišljeni prcoheroj sa zelenom majcom na kojoj piše "Krešimir" a sada je otkriveno da je poprilično "običan" čovek...A i njegov tuks (čak i u neerektivnom stanju) ne bi mogao pokriti ni ciganski šator, a kamoli te farmerke i gaće...pih...

E, Kramponom, u pravu si. Nisam smeo da stavim sliku svog dede pre rata. Još dok je bio živ sam mu pričao da mu na toj slici muškost nije došla do izražaja, ali jbg, bila je višegodišnjica njegove smrti, pa rekoh čisto da obeležim. Veeeeelika greška. Prihvatam kritiku.