Prijava
   

Srbi iz dijaspore

Mnogi mladi Srbi odu da žive, rade i zarađuju u Americi, Nemačkoj ili Engleskoj zato da odande vode nekakvu virtuelnu, sobnu, frustrarsko-drkadžijsku bitku protiv Evropske unije, NATO-a i neizbežnog Novog svetskog poretka, i da gorljivo agituju za najektravagantnije ovdašnje nakaze i ludake. U posledicama čijih postupaka neće imati čast lično da uživaju. To prepuštaju nama.

Komentari

Al je tebi dobrooooo:) Šta pušiš? Daj i nama malo.

Daj plus i šuti :)

pa vidiš da sam ja i još neko luđi samo i glasali:)

Sad imam neku inspiraciju da opljunem po airmaxu, ali ostaviću to za sutra :II

nemoj po airmaxu, napiši nešto ovako dobro

Dizelaše mi nediraj :)

ne zato već je bre dosadno, kao i mnoge pojave dizelaši i Jelena Karleuša postoje još samo na Vukajliji, svi bi ih odavno zaboravili da ih se ovde ne pominje

Kristijan, kao ktitor istih, je izašao iz zatvora, mogu najebat :)

kamo sreće da Karleuša postoji samo na Vukajliji, ima je kao pleve, svuda

ja je ne vidim, imam slepilo za kič

Jeste, svi sanjamo da se vratimo u maticu u belom mercedesu, izgradimo dvorac u svom selu sa gipsanim lavovima na kapiji.
A Evropa je za mene najtruliji i najprimitivniji deo sveta. I imaju najmladju kulturu na svetu. A tripuju da su neko mudo. Ziveli Aboridzini, Maori, Indijanci i Maje, najnapredniji narodi na svetu, ciji napredak vec vekovima koce evropski varvari / primitivci-materijalisti!

Da, toliko su napredni da više su izumreli u svojoj postojanosti :)
Ne zaboravi da je Evropa ima status Starog kontinenta i da se tu kultura najviše razvijala, pre svega u Antičkoj Grčkoj i u starom Rimu.

Tako da, nećemo o banalizovanim netačnim činjenicama.

Nisu izumrli, vec su ih imperijalisticki nastrojeni Evropljani skoro istrebili, sireci Hriscanstvo i slicne primitivizme.
Evropa ima SAMOPROZVANI status starog kontinenta i sta-ti-ja-znam cega. Ono sto Maori tripuju i ono sto su Aboridzini tripovali pre 40 000 godina je daleeeeeko ispred bilo kog evropskog tripa, osim naravno nasilja, rata, imperijalizma, cinizma, licimerja i slicnih "dostignuca" evropske "kulture".
Evropa je nista drugo nego trula jabuka koja je samo jos sebi samoj interesantna. I arhitektura joj je najbudjavija na svetu ikada. Bilo koji drugi kontinent na svetu ima dublju i stariju filosofiju od nje. Ako su manipulisanje i osvajacki duh na neki uvrnut nacin stvarno uzviseni, onda je i Evropa stvarno broj jedan.

To je tvoj point of view koji ti niko ne može oduzeti.
Evropa ima duboko istorijsko-kulturno-političko nasleđe i to je nepobitno; i naravno, ako ti se ne svidja zemlja i kontinent u kome živiš - putuj igumane i ne misli na manastir!

Duboko? To je relativna stvar. Bilo koji drugi kontinent ima dublje i starije nasledje iste vrste, cak i posle svega sto su Evropljani spalili, pobili i unistili.
A putujem ja odavno, ne brini se. Daleko, sto dalje. Cekam samo na Mesecu da naprave da moze da se zivi, pa eto mene tamo medju prvima :)
A za neke manastire, dzamije, sinagoge, centralne komitete saveza komunista, skupove u Nurnbergu i slicne svetkovine me, da izvines, zesce zabole spolovilo jos odavno.

Najvece kvazi-patriote su zapravo ti gastosi, mnogo vole svoju zemlju, ali se u nju ne bi vracali iz samo njima znanih razloga.
+ krst

Živa istina...