Prijava
   

srbi

Najopasniji narod na planeti. Nastao mješavinom raznih naroda koji su se nastanjivali na teritoriji Balkana. Koliko su Srbi opasan narod vidi se po posljedicama za imperije koje su povremeno obuhvatale teritoriju na kojoj su Srbi nastanjeni.
Rimsko carstvo je napredovalo sve do trenutka dok narodi sa Balkana nisu shvatili da se može mitom i korupcijom postati car. U vrlo kratkom roku se rimsko carstvo urušilo.
Tursko carstvo je napredovalo do trenutka osvajanja teritorije Balkana. Ugušilo se u mitu i korupciji koje su propagirali janjičarski veziri porjeklom sa Balkana. Nakon napuštanja Balkana turska država se oporavlja.
Austrija je napredovala do trenutka većeg teritorijalnog proširenja na Balkan. Od tog trenutka propada u mitu i korupciji.
Trenutna situacija je da Srbi uništavaju svoju državu mitom i korupcijom i čekaju okupatora da ga unište.

Komentari

hahahaha zato dooodji Ameriko, pridji blize! +

Ima neke istine u svemu tome...

ma dobar skroz ja bih npr dodao u mitu a bogami i korupciji ono kao mitski narod

у праву си. МИТСКИ НАРОД

hhha a mogo si barem srbi velikim da napišeš, al kenjam + odlično :D

A Srbi su nastanjivali Rimsko carstvo? Je l' ti Deretic izvor?:]

А јел ти мислиш да су Славени појели старосједоце Балкана или су их асимиловали. У даншњим србима има свих народа који су овдје били прије Славена, као и Славена чији језик и култура превладавају

Tako je Dzobo,starosedeoci nisu isparili nego je doslo do mesanja zlog sa gorim.

Римско царство је напредовало све до тренутка док народи са Балкана нису схватили да се може митом и корупцијом постати цар. У врло кратком року се римско царство урушило.

Ovo ti se ne uklapa sa naslovom defke. Definišeš Srbe, a pričaš o narodima Balkana u doba Rimskog carstva.

дефинишем данашње Србе, а они су наследници свих ових народа