Prijava
   

Srbija do Kosova

Modifikacija nekadašnjeg "Srbija do Tokija" prema datom stanju. Ono što smo nekada pričali, nikada nije bilo, a ovo na šta će se sada većina pobuniti, jer su takve patriote, je surova realnost, pa makar mi vikali "Kosovo je Srbija" do besvesti. Samo još i možemo da vičemo.

Komentari

ibica je srce srbije

Kosovo je Bugarska!

Како сте ви паметни...
И треба сви да нас пљују кад ни мало поштовања према себи немамо.

- са великим задовољством.

Битно да си ти написао "на шта ће се већина бунити" и сад испадаш као паметан,браво мањино паметна...и ви као "косово је бугарска" и "ибица је срце србије" и као готивни сте а људи доле се муче и гладују...не морате да подржавате ал бар немојте да се спрдате јер није за спрдање...

pah, kondukter. i oni dole se šegače na taj račun. naime, most u kos.mitrovici koji deli srbe od albanaca je dobio ime tokio ;)

Joj muka mi je od ovih internet "patriota" koji nikad nisu ni krocili na Kosovo, a kamoli ucinili nesto za narod dole! Al bitno je da znaju da podignu tri prsta.

Уопште ми нису битне те приче "патриоте и издајници",ал је поента да ако се већ не слажеш са тим "Косово је Србија",немој да вређаш и омаловажаваш као "Косово је Бугарска" кад и сам знаш шта народ доле проживљава...И само да знаш да нисам од тих што дижу 3 прста на свака 3 минута.

Ne ismevam Kosovo, ismevam ljude koji se tripuju a ništa ne rade, dakle "one" patriote. Nije mi smešna situacija dole.

Једини еквивалент дебилизму "Србија до Токија" је "Треба да се манемо Косова/прихватимо 'реалност' и признамо Косово".

Еутерпа, није ми се допало ово што си написала, минус бих сигурно дао да могу да гласам.

Није поента да напишеш дефку па да мораш у коментарима да разјашњаваш њену суштину и њено значење - шта си у ствари мислила са њом.

Сувише осетљива тема за један недоречен текст...

Kosovo,Srpsko a naše.
To je neka jebena realnost kod Šiptara..........mi obični smrtnici ti ne možemo mjenjati....moj pokušaj se završio tragično sa kaznom od 950 maraka.

Није поента да напишеш дефку па да мораш у коментарима да разјашњаваш њену суштину и њено значење - шта си у ствари мислила са њом.

Ево, ја тачно знам шта је мислила, и без објашњавања. Томе, свако нормалан зна да Косово није Србија. Нажалост, али тако је, јебига. Него, дај ви лепо да гласате з амене на наредним изборима, па да манемо Косово и да се окренемо ка бољој будућности. :))