Prijava
   

Srbski patrijota

Pripadnik srpskog naroda koji tripuje da mu je srpstvo,,alfa i omega,Jin i Jang,Oče naš..."
Dan mu počinje molitvom za opstanak nacije,a završava se obično ispiranjem želuca jer isto lice smatra da se težak položaj u kome se nalazi narod može izdražati jedino konzumiranjem velike količine,,maćado"rakije i inih napitaka za brljavljenje.
Prirodna staništa Srbskijeh patrijota su najčešće kulturno umetničke manifestacije gde je cena alkohola dosta snižena.Obavezni povici u tim prilikama su i:,,Kosovo je Srbija,Gde su srpski grobovi ,tu je i Srbija,Srbija do Tokija..."Ove reči Srbski patrijota nikad ne izgovara van granica Srbije(posebno na KiM),što ga čini tipičnim prdonjom.
Primećena je pojava da svako koga brani Srbski patrijota vrlo lako može da se desi da istrune u grobu.

Komentari

NIsi pravilno napisao SrPski i PatriOta bez J.

Ako si hteo da se očešaš za neki plus povodom skorašnje definicije to je već druga stvar, ali opet mnogo jeftino. Plagijatori nisu na ceni ovde. Toplo ti preporučujem da postojeće definicije ne dopunjuješ i šminkaš, već da napišeš neku ličnu kreaciju.
Dobar glas se daleko čuje, loš.... još dalje.

Ne razumem,pojasni!Fora je upravo u tome sto se pojam,,Srbski patrijota" mnogo razlikuje od pojma ,,Srpski patriota"!!!A tema je upravo,,Srbski patrijota"!Kakav plagijat covece?!Jedino ako si ti napisao slicnu def.pre mene mogao bih da te uvazim.Nema veze,ako ti se ne svidja slobodno daj minus!!

Ja sam moderator, tu sam da eventualno posavetujem nekog člana. Ništa moj minus ne menja, ne takmičim se sa tobom. Ovaj komentar je bio savet i kritika, ne suparnička poruka. Shvati to prijateljski.

Наравно!!Хвала за савет!

Kao prvo, fora i jeste napisati srbski patrijota, jer se dotični tako i predstavljaju u pisanoj formi. Drugo, i JTU je napisao istoimenu definiciju nakon moje, pa njemu niko ništa ne prigovara.

U pravu si brate,ako ti nisi u pravu nisam ni ja!!!