Prijava
   

Sretanje sebe samog u 2009. godini

Plan je veoma jednostavan, mada se na prvi pogled ne čini takvim, putovanje kroz vreme je bulja jednostavan proces, samo ga filmovi predstavljaju zajebanim, da bi ljudi koji gledaju takve filmove sebe više vrednovali, i preporučivši nekoj pičci da gleda isti, sebi povećali vrednost na seksualnom tržištu po principu sapioseksualnosti.

U fazi jedan, samo treba da uzmem ovu vremensku mašinu, koja je klasičan stereotip kako bi trebala da izgleda vremenska mašina a da opet bude trunčicu idiosinkratična. Znači zlatni zupčanici, puno drvo, staklena komorica i neki latinski naziv koji nema puno smisla, i gde je slovo U zamenjeno slovom V, znači nešto tipa AVRIBVS TENEO LVPVM. Uzeo.

Faza dva, aktivirati je i otići u 2009. godinu gde ću ja (u daljem tekstu Srđan 2018-kurtonska verzija), kontaktirati Srđana 2009, i preporučiti mu da odradi određene radnje kako ne bi postao Srđan 2018-kurtonska verzija. On te radnje odradi, aktivira alternativni vremenski tok, gde ja, kurtonska verzija potpuno iščezavam iz prostor-vremena, jer se moj vremenski tok briše, Srđan 2009 nastavlja i zbog sprovedenih akcija postaje Srđan 2018, za 9 godina, dakako, ali Srđan 2018- kul tip verzija.

Faza tri, nada da ne napravimo neki paradoks koji će sjebati celu Vaseljenu.

komplikacija 1: prilikom odlaska u 2009. zaneti se i uleteti u nostalgično sanjarenje u vidu ''eto vidiš kako je sve bilo lepo i jednostavno a ne kao sad, mislim ne sad, nego tad za 9 godina, daj još 34 duple ljute, da siguran sam da neću umreti od toga, imam mnogo neprijatnosti da doživim za 3, 4, 5 godina.''

komplikacija 2: sresti mlađeg sebe u 2009, i međusobno zgražavanje, to jest samozgražavanje, a jao kako sam bio ružan i krindžast/ a jao kako ću biti ružan i krindžast, do te mere da se planirani posao ne završi

komplikacija 3: iskušavanje karijere u dabstepu, jer to je tada bila stvar.

Komentari

Krindžast!

Gledam jebt ko je ovaj 3anama i ne mogu da skapiram.

Pošto niko neće da obrazlaže minuse, evo ja ću, iako sam ocenio pozitivno. Elem, danas se piše tako što pokušavaš da ubediš masu da je svakodnevni glagol zapravo sleng, tako što ćeš ga u tri rečenice objasniti na tri različita načina, a onda u primeru da razgovaraju baba i deda, da koristiš arhaizme i top! Pitaj slobodno, pomoći ću ti.

Mislim da dadoh plus, dopada mi se sve što ima veze s putovanjem kroz vrijeme

Interesantno, kao neka samokritika, ali na naučnoj osnovi

Dadoh + na maštanje.
No, nije trebalo...

Ahaha neshvacen si

Upozori ga da ne veruje čoveku po imenu Daniel xd

Jebem ti mrtve zapata