Prijava
   

Srpska avijacija

Juče gledam na tv-u, za vreme bombardovanja smo imali cela dva ispravna aviona, koji mogu da ispune standarde letenja. Ispostavilo se kasnije, da na jednom od ta dva nije radio radar... Tako da naša avijacija nije napredovala od Dedala i Ikara... Jedino nas vadi što nam piloti imaju srce.

Komentari

svejedno smo srusili njihov "nevidljivi" f117

Slucajnost .....pijani Milojko je izasao iz sklonista da iscedi gustera i dok se teturajuci vracao u sloniste da nastavi sa lokanjem i kartama,nekako mu je doslo,onako spontano ,da opici jedan rafal,cisto da ga zelja mine!Jebiga,ko za inat ,u blizini je bio jedan f117 i nesrecni pilot u njemu,koji nije znao sa kime ima posla,a mggarci iz obavestajne sluzbe ,ga nisu naucili da je na ovim prostorima sve moguce,pa i da odes da pisas i da oboris "nevidljivi " avion,tako je taj nesrecnik najebao.....
Ovo je moja verzija tog dogadjaja,ALI SUMNJAM DA JE BILO MNOGO DRUGACIJE,S' OBZIROM DA MI JE DRUGAR BIO RASPOREDJEN U TIM KRAJEVIMA,koji mi je pricao sta se sve dogadjalo na polozajima i koliko su imali srece sto su preziveli,ali ne nato avione,vec pijane kretene iz svojih redova,koji vole da pucaju kad se nalocu!
+